F NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize - Totally Glamourous

NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

 

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože? Upravo je on danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age njezi koji slavi velikih 25 godina.

Rođendanska zabava u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influencer scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije koji su se u odličnoj atmosferi uz glazbeni nastup Filipa Rudana u centru Zagreba, podsjetili zašto je Q10 najbolji prijatelj kože.

Svjesni smo da se s godinama razina koenzima Q10 u našoj koži vidljivo smanjuje što rezultira oštećenjima, borama i sve izraženijim linijama. Definitivno scenarij koji nikome nije drag. No, NIVEA Q10 proizvodi znaju kako to spriječiti. Zahvaljujući koenzimu Q10, osim što poboljšavaju opskrbu stanica kože energijom i jačaju njezin zaštitni sloj, djeluju i kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala te vraća koži zdrav izgled.

Uz NIVEA Q10 liniju proizvoda, bez obzira na tip, vaša koža može biti glatka , čvršća i vidljivo pomlađena, sve što trebate je odabrati NIVEA Q10 proizvod koji vam najviše odgovara.

Odaberite vidljivu zaštitu od bora uz NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power dnevnu kremu SPF 15 obogaćenu najčišćim koenzimom Q10. Poboljšana formula osigurava 24-satno djelovanje protiv bora te ispunjava stanice kože energijom kako bi neutralizirala svakodnevna oštećenja i pomogla pri regeneraciji.

 • Napredna formula obogaćena s NIVEA koenzimom Q10 dvostrukog djelovanja i kreatinom

 •  Vidljivo čvršća koža i smanjene bore u 7 dana

 •  Pomaže u prevenciji i smanjenju bora: oko očiju, usana, na obrazima i čelu

 •  Za osjećaj nježne, nahranjenje i zdrave kože koji traje 24h

Nakon napornog radnog dana našoj koži je potrebna obnova. Zato je tu NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Replenishing noćna krema čija inovativna formula pomaže regenerirati vašu kožu dok spavate te pospješuje proizvodnju kolagena. Posebno je razvijena za smanjenje 3 vrste bora: bora na čelu, oko očiju kao i bora na području obraza i usta.

 • Poboljšana formula obogaćena NIVEA koenzimom Q10 s dvostrukim djelovanjem i kreatinom

 •  Regenerira kožu dok spavate i potiče proizvodnju kolagena

 •  Snažnija koža poboljšane elastičnosti

 •  Vidljivo čvršća koža i smanjenje bora u 7 dana

Za osjetljivo područje oko očiju pobrinut će se NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power krema s patentiranom formulom posebno osmišljenom za smanjenje bora i revitalizaciju područja oko očiju.

 •  Obogaćena 100% koži identičnim koenzimom Q10 s dvostrukim djelovanjem i kreatinom

 • Omogućuje svježi i mlađi izgledom u samo 2 tjedna

 •  Za sve tipove kože

NIVEA Q10 Power dnevna krema protiv bora SPF 15, 50 ml - preporučena mpc 16,45 Eur

NIVEA Q10 Power noćna krema protiv bora, 50 ml - preporučena mpc 16,45 Eur

NIVEA Q10 Power krema za oko očiju, 15 ml - preporučena mpc 15,01 Eur

CONVERSATION