F OTKRIJTE GDJE ĆETE SE OVOG ADVENTA UGRIJATI UZ SINERGIJU VRUĆIH KOKTELA I GASTRO DELICIJA - Totally Glamourous

OTKRIJTE GDJE ĆETE SE OVOG ADVENTA UGRIJATI UZ SINERGIJU VRUĆIH KOKTELA I GASTRO DELICIJA

 

Dobro poznato ime na zagrebačkoj gastro sceni, street food i cocktail bar Jellyfish In Space ovog adventa svim gastro ljubiteljima donosi idealnu sinergiju domaće i fusion ponude. Ove će se zime na jelovnicima omiljenog street food i cocktail bara naći raznolika ponuda koja će oduševiti i najzahtjevnije gurmane, a nudit će se nezaobilazne domaće slavonske kobasice i čvarci te vrući blagdanski kokteli.

Svi posjetitelji zagrebačkog adventa imat će priliku kušati bogatu i raznoliku gastro ponudu, a guštat će u tradicionalnim domaćim specijalitetima, ali i modernim svjetskim okusima u "street food" varijanti poput ribljih delicija, domaćih kobasica, burgera i klasičnih adventskih slastica.

Jellyfish In Space poznat je i po svojim signature koktelima, a već tradicionalno ove zime u ponudi naći će se i vrući kokteli i to u kombinacijama prepoznatljivih blagdanskih okusa. Sami nazivi poput Sweety pie otkrivaju sastojke poput Jacka u kombinaciji sa jabukom ili Tak te imam rad, vrući koktel na bazi pelina koji su već postali pravi miljenici zimskih adventskih šetnji.

Osim na lokaciji Ledenog parka na poznatom Tomislavcu, u blagdanskim vrućim koktelima uživati možete i na dobro poznatoj adresi Jellyfish In Space bara u Martićevoj ulici 71. Više novosti i informacija o aktualnim ponudama i programima nalaze se na službenom Instagram i Facebook profilu.

CONVERSATION