F OTVORENI ZIMSKI CAJTI S NAJDUŽIM LEDENIM TOBOGANOM - Totally Glamourous

OTVORENI ZIMSKI CAJTI S NAJDUŽIM LEDENIM TOBOGANOM

 Uz vatreni nastup Indire Forze u hladnu nedjeljnu večer otvoreni su Zimski cajti, adventska manifestacija u Svetoj Nedelji s pregršt zabavnih događanja.

 

Manifestaciju „Zimski cajti“ u Svetoj Nedelji otvorio je jučer 3. prosinca 2023. godine gradonačelnik Dario Zurovec, a u u sklopu programa nastupio je klizački klub „Medo“ s izvedbom „Čudesna šume na ledu“.

„Ove godine imamo veće klizalište i najveći ledeni tobogan koji simulira bob-stazu te očekujemo da će biti vrlo popularan. Bogat nam je glazbeni program, ali i onaj gastronomski. Cajti će ostati otvoreni do 7. siječnja i pozivam sve da nas posjete i dobro se zabave“, rekao je Zurovec.  Najavio je da i novogodišnje iznenađenje. „Imat ćemo tzv. after nakon Nove godine. Prvi dan Nove godine još ćemo se jednom zabaviti uz dobar koncert, na klizaljkama ili ispred pozornice.“

 


Uz vatreni nastup Indire Forze, mnogobrojni posjetitelji klizali su se, spuštali niz ledeni tobogan, i zabavljali uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Veliko klizalište od 450m2 smješteno je u Parku ispod Župne crkve Presvetog Trojstva. Klizalište će biti otvoreno svakim danom od 10 do 22 sata (osim blagdanom) ili za vrijeme održavanja škole klizanja. Uz samo klizalište nalazi se i adventska atrakcija - najduži ledeni tobogan u RH od 50 metara, gdje mališani, ali i oni veći, mogu uživati u spuštanju.

„Ovo doba godina donosi nam pregršt dobre zabave, veselja i zajedničkog druženja. Velik dio programa posvećen je djeci; dječji zborovi, plesni klubovi, dječje klizaonice i olimpijade uz školu klizanja. Uz brojne koncerte i ugostiteljsku ponudu, u parku se nalaze brojne blagdanske dekoracije koje su izvrsna kulisa za fotografije kao uspomene sa Zimskih cajta“, istaknula je direktorica Turističke zajednice Grada Svete Nedelje Renata Vlahović. Najavila je kako će se u knjižnici održavati radionice i pričaonice, a u prostorijama Turističke zajednice Božićna maštaonica uz prigodno čitanje priča.

 


Tijekom manifestacije očekuje vas pregršt dobre zabave, nastupi glazbenih sastava  Eter, The Sway Band, Christmas party uz Alena Mrkeza, novogodišnji after na klizaljkama uz grupu Vigor, te koncert grupe Queen Sensation, glazbeni programi za najmlađe, olimpijade na ledu i vesele klizaonice.

 

Vidimo se na Zimskim cajtima u Svetoj Nedelji!

CONVERSATION