F Uz prvi snijeg službeno je otvoren Baš Naš advent na novoj lokaciji - Totally Glamourous

Uz prvi snijeg službeno je otvoren Baš Naš advent na novoj lokaciji

Velika gužva, niske temperature i prvi ovosezonski snijeg dočekali su Zagrepčanke, Zagrepčane i ostale domaće i strane turiste na otvorenju omiljenog Baš Naš festivala! S posebnim sjajem, Baš Naš advent uspio je i ove godine oduševiti brojne posjetitelje, prvi put na lokaciji glavnog zagrebačkog trga.  
            Iz godine u godinu, omiljeni zagrebački festival, okuplja sve ljubitelje i zaljubljenike u odličan provod, posebnu gastronomsku ponudu i magično uređenje. Na otvorenju se plesalo i pjevalo unatoč niskim temperaturama no magične prve snježne pahulje uspjele su dodatno podignuti atmosferu i raspoloženje. Ispod prekrasnog svjetlosnog svoda s brojnim crvenim kuglicama koji je već postao hit na društvenim mrežama, družila su se  i uživala brojna poznata lica i influenceri, koja su, simbolično, nosila pahuljice i na svojim narukvicama. Osim sjajnog blagdanskog doživljaja, posjetitelji su istražili i mnogobrojne photo zone ovogodišnjeg Baš Naš adventa. Čarobno uređenje, kojemu se svake godine pridaje puno pažnje, i ovoga je puta uspjelo nadmašiti očekivanja posjetitelja. Mnoštvo fotogeničnih kutaka ukrašenih u adventskom duhu zovu na stvaranje najljepših blagdanskih fotografija i predivnih uspomena. Neizostavan dio za svakoga posjetitelja je i uživanje u raznovrsnoj gastro ponudi koju potpisuju poznati hrvatski chefovi, Melkior Bašić i Vid Nikolić. Slasni slani i neodoljivi slatki zalogaji nikoga nisu ostavili ravnodušnim!       

  
            Sve do 7. siječnja, Baš Naš advent zasigurno će biti jedna od najposjećenijih lokacija za druženje s prijateljima i dragim osobama. Kroz prosinac, posjetitelje očekuje čak 6 koncerata poznatih izvođača, dok će za odličnu atmosferu svakoga dana biti zaduženi poznati DJ-evi. Već 8. prosinca na Baš Naš pozornicu dolazi popularna hrvatska glazbena grupa Songkillers, a 16. prosinca atmosferu će zagrijati Daleka Obala. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

CONVERSATION