F JYSK bojom godine unosi toplinu u vaš dom - Totally Glamourous

JYSK bojom godine unosi toplinu u vaš dom

 Kako kreirati pozitivnu atmosferu uz jednostavne savjete za odabir boja u interijeru

Institut za boje Pantone proglasio je „Peach Fuzz” bojom 2024. godine. Riječ je o nježnoj i mirnoj nijansi boje pijeska ili bež boje s primjetnim tonovima marelice, naranče i, naravno, breskve. Kako kažu iz Pantonea, htjeli su se okrenuti boji koja bi se mogla fokusirati na važnost zajednice i okupljanja s drugima, boja čiji topao i gostoljubiv „zagrljaj“ prenosi poruku suosjećanja i empatije.

„Peach Fuzz” je toplija i nježnija nijansa egzotične i energične narančaste boje breskve, ali s puno mekšim i elegantnijim izrazom, što joj omogućava da se jednostavno uklopi u svaki suvremeni dom.

Tim je povodom JYSK predstavio asortiman proizvoda za uređenje doma u aktualnoj „Peach Fuzz“ boji. Kao i kod bilo kojeg istaknutog trenda ili boje, dodavanje svega nekoliko komada dekoracije ili namještaja u svoj dom, umjesto da se posvetite kompletnom preuređenju, može biti sjajan način da osvježite svoj prostor toplim nijansama.

Dodajte malo boje tako da upotrijebite mekane tekstile poput ukrasnih jastučića kako biste još više „utoplili“ svoj prostor. Ubacite vedre dekice i pripremite omiljen napitak u neodoljivo šarmantnoj šalici.


Kako biste smirili tople tonove i napravili ravnotežu u prostoru, pronađite predmete za uređenje doma u bojama koje se dobro slažu sa Pantoneovim „Peach Fuzzom“, kao što su topla bijela, bež, boja pijeska i kaki, kao i prašnjavo ili nježno ružičasta.

Ukoliko radite od kuće ili samo želite u potpunosti uživati u obrocima, radni ili blagovaonski prostor uljepšajte stolicama u aktualnoj boji breskve, a u istoj nijansi, vašu dnevnu ili spavaću sobu možete obogatiti ukrasnom zdjelom ili vazom.

Za ljubitelje cvjetnih oaza u domu, tu je ružičasto umjetno cvijeće za odabrane prostorije, kao i vaze u kontrastnim bojama. Za potpunu atmosferu poigrajte se postojećim osvjetljenjem i pokušajte osigurati čim više prirodne svjetlosti.

Za više inspiracije u uređenju doma posjetite JYSK.hr.

CONVERSATION