F Nova poslastica za mlade naše višestruko nagrađivane autorice Melite Rundek - Totally Glamourous

Nova poslastica za mlade naše višestruko nagrađivane autorice Melite Rundek

  

Naša višestruko nagrađivana autorica Melita Rundek napisala je novu poslasticu za mlade! Ovo su samo neka od pitanja na koja će odgovoriti topla priča o jednoj mami bajkerici, Rori kulerici i školskim klikama. „Moja mama je bajkerica“ obavezno je štivo za odgoj novih malih snaga odgovornog i solidarnog društva.

Duhovita kao i uvijek, Melita Rundek iz pozicije tinejdžera bez mudrovanja govori o velikim temama: o dobroti, humanosti, zavisti i nesebičnosti. Uvijek na top ljestvicama preporuka za čitanje Hrvatskog knjižničarskog društva, Melita Rundek dolazi s novom urnebesnom i toplom avanturom!
Melita Rundek rođena je 1961. godine u Zagrebu. Pisala je za razne časopise (Plima, Draga, Modra lasta, Prvi izbor) te za emisiju Priče za laku noć na Hrvatskom radiju. Napisala je trideset i pet naslova i dobitnica je pet nagrada za književna djela za djecu – Nagrada Ivana Brlić Mažuranić, dva puta Nagrada Mato Lovrak,  Nagrada Anto Gardaš i nagrada Dragan Radulović. Sa slikovnicama je nekoliko puta bila finalist nagrade Ovca u kutiji, a neka od njezinih djela dramatizirana su i izvođena na radiju i na kazališnim daskama.

CONVERSATION