F Samsung predstavlja novi program partnerske opreme „Kreirano za Samsung Gaming Hub” na sajmu CES 2024 - Totally Glamourous

Samsung predstavlja novi program partnerske opreme „Kreirano za Samsung Gaming Hub” na sajmu CES 2024

 

Tvrtka Samsung objavila je pojedinosti o programu „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ koji će biti predstavljen na CES® 2024. Cilj programa je suradnja ​​s vodećim tvrtkama koje se bave izradom gejming opreme, kako bi izradile novu generaciju najboljih proizvoda na tržištu za Samsung Gaming Hub platformu za prijenos videoigara uživo. Također, najavili su partnerstvo s dobavljačem gejming dodatne opreme PDP (Performance Designed Products LLC), kako bi predstavili prvi „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ kontroler.

Samsung prepoznaje kako je uvođenje dodatne opreme za poboljšanje doživljaja gejminga od neizostavne važnosti,” istaknuo je Jiho Ha, voditelj grupe partnerskih usluga u Samsung Electronics. „Iako su naši proizvodi već vrlo kompatibilni, program „Kreirano za Samsung Gaming Hub“ omogućit će nam suradnju s pouzdanim partnerima za izradu dodatne opreme koji će dodatno poboljšati vrhunsko iskustvo Samsung Gaming Hub platforme.”

Počevši od ove godine, igrači videoigara moći će vidjeti oznaku „Kreirano za Samsung Gaming Hub“, koja označava da je proizvod bio testiran na kompatibilnost, kvalitetu, svojstva, sigurnost i zaštitu za Samsung uređaje. Gejming oprema s ovom oznakom jamči najbolje moguće iskustvo prijenosa videoigara uživo na Samsung Gaming Hub platformi, neovisno kojim se Samsung uređajem odlučite koristiti.

Također, Samsung je najavio partnerstvo s PDP-ovim novim bežičnim kontrolerom, „Replay Midnight Blue“, koji je ujedno i prvi predstavljeni proizvod projekta „Kreirano za Samsung Gaming Hub“. Novi kontroler uključuje bateriju s ugrađenim punjenjem do 40 sati reprodukcije po punjenju, bežično Bluetooth povezivanje s malim kašnjenjem u krugu od 10 metara, početnu tipku na kontroleru s oznakom Samsung Gaming Hub s kojim će se on odmah moći pokrenuti te tipku za kontrolu glasnoće televizora i još mnogo toga. Igrači videoigara će imati priliku pogledati „Replay Midnight Blue“ kontroler na Samsung štandu u sklopu CES 2024 sajma. Kontroler je trenutno dostupan1 za prednarudžbu na web stranici PDP-a, Amazon.com i BestBuy.com.

Samsung nastavlja igračima videoigara nuditi više opcija, od uređaja za prijenos videoigara uživo do širenja Samsung Gaming Hub ekosustava kontinuiranim uvođenjem novih inovativnih proizvoda i iskustava.

Samsung nastavlja s inovacijama i dodaje nove partnere u okviru programa „Dizajnirano za Samsung“ te Gaming Hub ekosistem.

Pratite Samsung na njegovom putu inovacija i suradnje s novim partnerima u okviru ekosistema „Kreirano za Samsung Gaming Hub“.

1 Dostupnost se može razlikovati ovisno o regiji.

CONVERSATION