F Uz novi kozmetički hit iz Melvite, recite zbogom tamnim mrljama na licu! Dajte svojoj koži da zablista 🤩 - Totally Glamourous

Uz novi kozmetički hit iz Melvite, recite zbogom tamnim mrljama na licu! Dajte svojoj koži da zablista 🤩

 

Naša koža sastoji se od čak 70 % vode i 30 % proteina i masti. Stručnjaci preporučuju da sastojci koje nanosimo na nju imaju sličan sastav kako bi potaknuli najbolji učinak i kako bi rezultati bili vidljivi, a mi još zadovoljniji svojim izgledom.

Zato je Melvita svojom novom poboljšanom formulom omogućila baš to! Nectar de Lumière - Aktivator blistavosti svojom novom formulom omogućuje nestanak i umanjuje pojavu tamnih mrlja na koži te ju čini blistavom i odmornom. 

Piling bez mikročestica za smanjenje pojave tamnih mrlja

Glavni sastojak Melvitinog Nectar de Lumière - Aktivatora blistavosti, iridescentna je alga poznata i kao dugina alga. Prilikom doticaja sa svjetlom, njene grane, prekrivene trnjem, prelaze iz zelene u ljubičastu i plavu. Alge se ručno beru u  u L’Armor-Pleubian, na obali Bretanje. Bogata peptidima, mineralima i polifenolima idealna je za ispunjenje misije Nectar de Lumière linije! Djeluje na dvije razine - voćna kiselina nježno radi eksfolijaciju kože pogodna i za osjetljivu kožu u svrhu poticanja obnove stanica, dok ekstrakt iridescentnih algi nadopunjuje njezino djelovanje, smanjujući postojeće tamne mrlje i usporavajući stvaranje novih.

Aktivni sastojci Nectar de Lumière Aktivatora blistavosti poput AHA voćne kiseline, iridescentne alge i  PHA kiseline djeluju na kožu umirujuće, obnavljajuće, ujednačuju njen ton, čine ju blistavom i nahranjenom. Dvofazna tekstura ne ostavlja masni trag na koži, a može se koristiti ujutro prije nanošenja hidratantne kreme ili navečer. 

Nectar de Lumière trio za blistavost kože

U svojoj koži živimo svakodnevno stoga posebnu pozornost trebamo posvetiti baš tome da joj pružimo najbolje. 

Blistava i zdrava koža imperativ je kojem svi težimo, a Nectar de Lumière kolekcija omogućuje nam baš to, i to u samo tri koraka:

Ove proizvode pronađite na Melvita web shopu, u odabranim trgovinama Müller, Ljekarne Švaljek, Ljepota Zdravlja Beauty Cure, te Eljakarna24.hr. Za više novosti pratite Melvitu na Facebook i Instagram stranicama. 

CONVERSATION