F Bajkoviti, čarobni, kockasti, slatki - animacijski vikendi o kojima će vaša djeca tjednima pričati! - Totally Glamourous

Bajkoviti, čarobni, kockasti, slatki - animacijski vikendi o kojima će vaša djeca tjednima pričati!

 

Za najmlađe putovanja su vrijedna iskustva, otkrivanje svijeta, nove aktivnosti, ali i interakciji s vršnjacima izvan škole i vrtića. Gdje pronaći bolju priliku za nove dječje avanture od FUNtastičnih vikenda u 

Teško je odabrati najzabavniji

Na Vikendu magije, od 23. do 25. veljače, djeca će se družiti s najpoznatijim mađioničarom u Hrvatskoj Magicom Leonom i njegovim pomagačem gospodinom Mončinom. Održat će se i škola čarobnjaštva!


Jeste li znali da na svijetu postoji više od četiri stotine milijardi LEGO kockica. Kada bi se složile zajedno, bile bi više nego što je od Zemlje do Mjeseca. Ne propustite Lego avanturu i društvo Lego® kostimiranog lika tijekom Kockastog vikenda od 15. do 17. ožujka.


Superheroji vikend od 22. do 24. ožujka oživjet će likove iz omiljenih dječjih u vrtlogu zabavnih aktivnosti. Uskršnji vikend u Zadru započet će velikom uskrsnom radionicom, potragom za mrkvama i partyjem iznenađenja. Bajkoviti vikend od 5. do 7. travnja bit će ispunjen svijetom prinčeva i princeza na mjestu gdje bajke oživljavaju, a čarolija vlada.


A kako šećer dolazi na kraju, posljednjeg vikenda mališane očekuju tri dana puna slatkih užitaka i čarobnih trenutaka. Tijekom Slatkog vikenda od 26. do 29. travnja djeca se mogu upustiti u uzbudljivu potragu pronalaženja Zlatnih ulaznica, radionice čokolade i kušaonice Willyja Wonke prema priči ”Charlie i tvornica čokolade”.


U Falkensteiner Club Funimation Borik hotelu djeca imaju posebne pogodnosti – osim što mališani do 12 godina imaju besplatan smještaj, za njih se brine specijalizirani tim animatora. I to u Falky Landu – velikom svijetu pustolovine! Za roditelje tu su sportovi na vodi, tenis i odbojka na pijesku, a u raskošnom wellnessu Aquapura Spa imaju popust od 20%. Osvježenje mogu pronaći i u baru, a preporuka je i šetnja uz more do povijesne jezgre Zadra.

CONVERSATION