F Braun Silk 9 epilator: Znate li zbog čega žene obožavaju ovaj uređaj? - Totally Glamourous

Braun Silk 9 epilator: Znate li zbog čega žene obožavaju ovaj uređaj?


U Hrvatskoj se može kupiti nebrojeno uređaja za njegu i depilaciju nogu, ali rijetko koji se tako istakne svojom kvalitetom i učinkovitošću poput Braun Silk 9 uređaja. Malen, elegantan, moderan i prijenosan sve ono što jednoj ženi treba da bi u svakom trenutku mogla voditi brigu o svojim nogama. S obzirom na to kakvog je izgleda, ne čudi da se može pronaći u gotovo svakoj ženskoj torbici, posebice na putovanjima, a cjenovno je itekako pristupačan. Rekli bismo, idealan poklon za nadolazeće Valentinovo.

Nije tajna da žene mrze dlake na nogama te da troše nevjerojatne količine novca na to da bi im noge uvijek bile glatke i njegovane, čak i u zimskim mjesecima kada složit ćemo se, to možda i nije najpotrebnije jer se ne nose haljinice. Veljača je pokucala na vrata, a ljeto će i prije nego što to mislimo stoga zapravo nije kasno početi brinuti o njezi nogu da bi s prvim suncem one zablistale.


Prilikom rješavanja dlaka na nogama, postoje razni načini. Svima njima zajedničko je to da ih žene mrze jednako kao i dlake. Neki su lakši, a neki teži, bezbolni ili jako boli, ali postoji uređaj koji će vam pomoći da dlake riješite na najsigurniji način te iako će vam se u početku možda činiti čudno, ne sumnjamo da ćete upravo i vi s vremenom poželjeti da je Braun Silk 9 uređaj dio vaše torbice.

Nitko ne voli brijanje, ali ženama je to poseban teret


Vjerujemo da ne postoji žena kojoj je brijanje omiljena aktivnost, te na razne načine pokušavaju ukloniti dlačice s nogu. Braun Silk 9 uređaj je koji je s razlogom postao jedan od omiljenijih epilatora na tržištu. Epilator je svakako gadget za koji treba izdvojiti novac, ali isplati se te nakon nekoliko pokušaja sve postaje rutina, a nakon toga i užitak jer znate da će rezultat biti sjajan.

Braun Silk 9 epilator spada u one bolje, malo skuplje epilatore, ali ponavljamo, vrijedi uložiti svaki cent zbog dugoročnog učinka. Ako se pitate vrijedi li ovaj gadget tih novaca, odgovor je da. Ponavljamo, nakon što se naučite koristiti ga i nakon što se naučite na određenu malenu razinu boli sve ostalo je itekako stvar navike. Ono što zasigurno muči žene je ta (potencijalna) razina boli, ali treba pošteno reći da ona s vremenom postaje sve manja dok naprosto počnete ignorirati je i jednostavno uživate u tretmanu. Iskreno govoreći, bila bi laž reći da nema boli s korištenjem epilatora, posebice na intimnijim tj. osjetljivijim mjestima poput koljena ili gležnjeva te prepona, ali Braun Silk 9 epilator iznenađuje svojom sigurnošću i aktivnošću i kod prepona koje su kod svake žene posebna priča. Za nekako najugodniji osjećaj korištenja preporučuje se korištenje pod tušem s toplom vodom koja će vas maksimalno opustiti.

Dodatna oprema koja osigurava još veći užitak korištenja


Nije jedan, ali vrijedan već tri nastavka. Dva nastavka koja će dodatno poslužiti da vaše služenje omiljenim gadgetom naziva Braun Silk 9 bude još ugodnije. Nastavak za lagan masažu pomoći će vam kod onih najgorih neprijateljica, a to su upravo tvrdokorne dlačice koje se ne mogu uhvatiti. Dodatna dva nastavka su posebno dizajnirana za područje najosjetljivijih dijelova pazuha i prepona.

Braun Silk 9 u paketu dolazi s još nekim dodacima koji će vam biti od velike pomoći. Radi se o četkici koja s preko 3000 mikrovibracijama čisti kožu od odumrlih stanica s tijela. Gotovo 99% nečistoća ova četkica može ukloniti s kože zahvaljujući tome što je dizajnirana da njena tvrdoća bude srednje razine. Ono što je najvažnije, neće oštetiti ili iziritirati kožu.

Baterija ovog pravog prijatelja svake žene traje pedesetak minuta, dok je samo punjenje uređaja od 0 do 100% traje samo sat vremena. Taman da si kožu pripremite prije korištenja omiljenog gadgeta. 



CONVERSATION