F Epson predstavlja svoju najnoviju liniju elegantnih prijenosnih pisača za račune i pisača naljepnica u boji za trgovce - Totally Glamourous

Epson predstavlja svoju najnoviju liniju elegantnih prijenosnih pisača za račune i pisača naljepnica u boji za trgovce

 

Epson predsavlja svoju najnoviju liniju elegantnih prijenosnih pisača za račune i pisača naljepnica u boji za trgovce.

Novo rješenje temeljeno na oblaku za POS pisače prikazano po prvi put na EuroCIS-u.

Epson, vodeći europski proizvođač POS pisača1, po prvi će put predstaviti svoje novo rješenje temeljeno na oblaku za POS pisače dizajnirano za pružanje poboljšane povezanosti, poboljšanog korisničkog iskustva s boljom operativnom učinkovitošću i ekološkim učinkom.

Epson će također predstaviti svoju inovativnu ponudu ColourWorks pisača naljepnica u boji, uključujući CW-C4000 i CW-C6000, dizajniranih da upotrebom boja ponovno ožive maloprodajno označavanje i demonstriraju kako e-trgovci mogu transformirati standardne crno-bijele otpremne naljepnice u živopisne, šarene i privlačne marketinške alate.

Ključne značajke Epsonovog štanda (D40, dvorana 9) na EuroCIS-u ove godine uključuju:

  • Najnoviji model u TM-m30 seriji mobilnih POS pisača, dizajniran da zadovolji potrebe specijaliziranih maloprodaja, malih restorana, kafića, štandova s hranom i kioska. Uz moderan potpuno novi dizajn, novi TM-m30III zadržava svu funkcionalnost i kompaktnost prethodnih modela, dodajući moderne mogućnosti povezivanja (USB Type-C) i poboljšanu brzinu.

  • Epsonova nedavno nadograđena serija TM-P prijenosnih termalnih pisača računa. Nadograđeni proizvodi ne samo da će dodatno poboljšati korisničko iskustvo na postojećim tržištima, kao što su maloprodaja i ugostiteljstvo, već će otključati potencijal za korištenje na novim tržištima, uključujući aplikacije u vozilu. Svi proizvodi u TM-P seriji mogu se držati u ruci, montirati na remen ili nositi na ramenu (dodatna oprema nije obavezna) i uključuju Desktop Mode (gumirane noge), kao prikladnu alternativu pisaču na fiksnoj stanici.

  • TM-m30II-SL koji je razvijen izravno kao odgovor na zahtjeve ISV-a i kupaca. Novi mPOS pisač prekrasno je dizajniran i nedavni je dobitnik prestižne iF-World nagrade za dizajn proizvoda. TM-m30II-SL ima niski profil, vrlo stabilan i ergonomski dizajn s fleksibilnom instalacijom koja se može lako pričvrstiti na zid ili tablet i ukloniti po potrebi.

  • Epsonov inovativni asortiman ColourWorks pisača naljepnica u boji, koji uključuje CW-C4000 i CW-C6000, dizajniran za transformaciju maloprodajnog označavanja upotrebom boje. Epson će pokazati kako trgovci u maloprodaji mogu transformirati standardne crno-bijele naljepnice u živopisne, šarene i privlačne marketinške alate koji također pomažu pojednostaviti logistiku, smanjiti pogreške i čak smanjiti troškove povezane s otpremom i upravljanjem zalihama. Epson će demonstrirati jedinstvene prednosti korištenja naljepnica za otpremu u boji za e-tailing i pokazati kako boja može promijeniti angažman kupaca. Također će pokazati kako oznake u boji mogu koristiti supermarketima pri vaganju i pakiranju svježih prehrambenih proizvoda.

  • Epsonov najnoviji pisač TM-L100 bez podloška koji je dizajniran da se neprimjetno uklapa u bilo koje okruženje. S elegantnom metalik završnom obradom prednje ploče koja se slaže s bilo kojim kuhinjskim dekorom, kompaktni pisač je male površine koja ne zauzima dragocjeni prostor na pultu. Nova površina od silikonskog laminata čini proizvod lakim za čišćenje i sprječava lijepljenje naljepnica na njega. Jednostavan za korištenje, štedi vrijeme i pouzdan, TM-L100 pisač bez podloška dizajniran je posebno za click & collect, označavanje u trgovini, preuzimanje za van i dostavu. Pisač proizvodi jasne, čitljive naljepnice bez potrebe za guljenjem podloge i podržava medije sa širokim rasponom ljepila (npr. trajna, uklonjiva, otporna na ekstremne temperature).

  • Posjetitelji Epsonovog štanda također mogu vidjeti posebnu demonstraciju 'robotskog označavanja' pomoću dva ColorWorks pisača, pametne kamere i Epsonovog robota. Demonstracija pokazuje kako se roboti mogu koristiti za označavanje u farmaceutskoj industriji koja zahtijeva označavanje po narudžbi za spremnike lijekova različitih veličina. Automatizirani proces uklanja svako ljudsko rukovanje, potrebno za određene lijekove, i eliminira potencijalne ljudske pogreške u označavanju.

“Pozivamo posjetitelje na naš štand na EuroCIS-u ove godine,” rekao je Tvrtko Ljubić, Business System menadžer za regiju Balkana, Epson. “Kao globalni predvodnik u mPOS tehnologiji ispisa, Epson je izgradio reputaciju u podršci tvrtkama s inovativnim i potpuno prilagođenim rješenjima koja zadovoljavaju njihove potrebe. Ove godine na EuroCIS-u, Epson prikazuje novo rješenje temeljeno na oblaku za svoje POS pisače koje nudi uz niz novih pisača računa i nadogradnji koje pokazuju našu stalnu predanost poboljšanju osluškujući potrebe tržišta.”

Jacob Kallergis, voditelj proizvoda za označavanje tvrtke Epson Europe, dodao je: „Stvarno smo uzbuđeni što možemo pokazati kako naljepnice u boji mogu potpuno transformirati maloprodajnu ponudu i potaknuti bolji i profitabilniji angažman kupaca. Uvođenjem boje u etikete, trgovci na malo mogu komunicirati informacije na zanimljiviji način, poboljšati vidljivost marke, povećati svijest o posebnim popustima i ponudama, pa čak i privući pozornost kupaca na bitne zdravstvene informacije kao što su alergeni i prehrana.”

CONVERSATION