F 🎙️ Finalisti i mentor showa The Voice zablistali u ekskluzivnim odijelima salona LB Tuxedo - Totally Glamourous

🎙️ Finalisti i mentor showa The Voice zablistali u ekskluzivnim odijelima salona LB Tuxedo

 

Vrhunac četvrte sezone televizijskog showa The Voice održan ovu subotu obilježili su fantastični glasovi, gomila emocija i dobrih vibracija te besprijekoran izgled natjecatelja i mentora. Prestižnu titulu najljepšeg glasa Hrvatske odnio je Martin Kosovec, ostavivši iza sebe po broju glasova publike Anu Širić, Luku Novokmeta i Jakova Peruško Rihtara.

Za neka od najboljih stilskih izdanja mentora i finalista zaslužan je Luka Berić i odijela iz njegovog salona LB Tuxedo. Stilist showa The Voice Boris Banović u njegova ekstravagantna i jedinstvena odijela u finalu je odjenuo mentora Dinu Jelusića, Luku Novokmeta u prvom izlasku za pjesmu You Do Something To Me Paula Wellera, te u drugim izlascima Jakova Peruško Rihtara dok je pjevao Ostala si uvijek ista Miše Kovača te samog pobjednika showa Martina Kosovca za Sjaj u tami Doriana Graya.

Odjeća s porukom "Jedinstven sam"

Odijela LB Tuxedoa ističu se u mnoštvu kombinacijom klasičnih linija i originalnih detalja. Predstavljaju velik iskorak u odnosu na uobičajena odijela jer su obogaćena raznim ukrasima, neobičnim teksturamaa ponekad čak i kristalima. Neka su diskretnija sa suptilnim sjajem, a za one hrabrije su ona s izraženim aplikacijama i uvezima koja je nemoguće ne primijetiti.

Njihov moderan kroj koji naglašava liniju tijela, pruža profinjen i glamurozan izgled. To je odjeća s porukom "Jedinstven sam".

"I muškarci imaju potrebu istaknuti se i nositi nešto nesvakidašnje za posebne prilike. Misija mog brenda LB Tuxedo je da odijelima izražavamo vlastitu autentičnost. Suradnja sa showom The Voice pružila nam je priliku da se približimo i široj publici", istaknuo je Luka Berić.

Dugi niz godina Luka je radio u nekoliko salona s muškim odijelimaKako su klijenti često željeli odmak od klasičnih odijela prepoznao je prostor na tržištu i u srpnju 2019. godine u zagrebačkoj Brozovoj ulici otvorio vlastiti salon LB Tuxedo. Nakon četiri godine, i uspješno preživljenih izazova pandemije Covid, u rujnu 2023. salon je preselio u veći prostor na Selskoj cesti.

Inače, i u polufinalnoj emisiji The Voicea njegova odjela su nosili mentor Dino i Luka Novokmet.

Sve na jednom mjestu

"Negdje sam davno pročitao izjavu koja mi je postala nit vodilja - odjeća ne govori tko se i kakva ste osoba, ali pokušajte ipak ne navoditi ljude na pogrešne zaključke", kaže Luka.

Posebnost njegovog salona je i u tome što je idealan za one muškarce koji ne vole beskonačne obilaske brojnih trgovina. Naime, tamo možete pronaći na jednom mjestu sve od odijela, prsluka, kravata, leptir-mašni, pa do cipela, košulja, remena - i tako uštedjeti vrijeme, novac, a i živce.

Brojni celebrityji već nose LB Tuxedo

Njegova su odjela već odabrali mnogi uspješni muškarci za razne svečane prigodeBruno Petković, Luka Cindrić, Filip Ivić, Tonči Huljić, Igor Mešin, Frano Ridjan, Igor Barberić, Melkior Bašić, Marko Ciboci, Mario Roth, Davor Garić, Dalibor Petko i brojni drugi.

Zanimljivo je da je i poznati hrvatski travel bloger Kristijan Iličić upravo odijelo LB Tuxedoa izabrao za spektakularan fotoshooting 2022. godine na najopasnijem vlaku na svijetu koji vozi kroz Saharu u Mauritaniji. Iličić je tada bio na medenom mjesecu, a na tim fotografijama on i njegova Andrea poziraju na vrhu otvorenog teretnog vagona, na željeznoj rudi.


O salonu LB Tuxedo:

LB Tuxedo je salon muške svečane odjeće smješten u Zagrebu u Selskoj cesti 44 koji nudi ekskluzivne modele smokinga i dodataka za vjenčanja te druge posebne prilike. Osobitu pozornost posvećuju kvaliteti, sofisticiranosti i individualnosti, a esencija brenda sadržana je u posebnim materijalima, detaljima i uzorcima. LB Tuxedo pruža jedinstven doživljaj odijevanja koji se izdvaja iz mase tradicionalnih odijela. To je odjeća koja daje osjećaj posebnosti onome tko ju nosi.

CONVERSATION