F Jedna ljepotica iščekuje bebu za par tjedana, a drugu nismo vidjeli godinama - Totally Glamourous

Jedna ljepotica iščekuje bebu za par tjedana, a drugu nismo vidjeli godinama

 

Lijep dan na lagano osunčanom riječkom Korzu osvježile su trendi kolekcije u Lisca dućanu, koji je otvoren nakon preuređenja i željno iščekuje razveseliti s 20% popusta povodom otvorenja. Ponuda je naime već osvjeżena novim proljetno-ljetnim kolekcijama, među kojima su prve serije ovogodišnjih kupaćih kostima došli pogledati, Kraljica Svijeta  Daniela Gračan, bivši Mister Svijeta Phillip Kleva, koji se sprema na preseljenje u Ameriku, Miss Universe Hrvatske Ivana Delač , poduzetnica Marija Mažar, prof. dr.sc. Sanja Zambelli, poduzetnica Ivanka Pavičić i vlasnica licence Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek. 

Samo za ovu prigodu direktorica Lisca Hrvatska Josipa Poljičak, direktori marketinga Anže Marčun i Dalila Lončar te vizual merchandising Tanja Kraševec na domjenku su predstavili novo ruho omiljene shopping destinacije riječkih trendseterica , kojima je važno na vrijeme odabrati proljetno ljetnu kolekciju upravo pristiglu u Liscu.

Na event otvorenja došla je i nekadašnja manekenka Jelena Urukalo,  koja za nekoliko tjedana željno iščekuje svoje drugo dijete. Nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti stigla je i Miss Hrvatske 2013.godine Lana Gržetić.

CONVERSATION