F JOŠ UVIJEK IMATE PRILIKU ULOVITI FINALNE ZIMSKE POPUSTE, A FASHION&FRIENDS U VELJAČI IMA NAJBOLJE PONUDE - Totally Glamourous

JOŠ UVIJEK IMATE PRILIKU ULOVITI FINALNE ZIMSKE POPUSTE, A FASHION&FRIENDS U VELJAČI IMA NAJBOLJE PONUDE

 

Kada je kupnja u pitanju, veljača je već tradicionalno rezervirana za finalne krugove zimskih sniženja. Za sve one koji još uvijek nisu pronašli nešto za sebe, još uvijek imaju priliku, a upravo FASHION&FRIENDS i FASHION COMPANY trgovine svojim kupcima osigurali su najbolje ponude po zaista odlično sniženim cijenama.

U dobre traper komade uvijek se isplati uložiti, a upravo brendovi poput Diesela ili Guessa u svojoj ponudi imaju popularne zvonolike oblike traperica, a birati možete i između zanimljivih modela traper jakni. Da bi outfit bio potpun, po odlično sniženim cijena pronaći možete i čizme ili cipele visokih potpetica popularnih brendova koje će vas dodatno razveseliti. A što vas još sve očekuje u trgovinama omiljenih brendova i po kojim finalnim cijenama, potražite na poznatim adresama. Obnovite garderobu i započnite svoju modnu avanturu već danas uz omiljene modne brendove poput HUGO, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, Steve Madden, Versace Jeans, Love Moschino i mnogih drugih. Pored toga, sve te brendove i još mnogo više pronađite na jednom mjestu u FASHION&FRIENDS  trgovinama i online putem fashionandfriends.com uz neodoljive popuste na, kao i u ostalim trgovinama Fashion Company grupacije:

 

CALVIN KLEIN:

ZAGREB - Arena Centar, Vice Vukova 6

SPLIT –  Mall of Split, Josipa Jovića 93

CALVIN KLEIN UNDERWEAR

ZAGREB - Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6

TOMMY HILFIGER:

ZAGREB - Arena Centar, Vice Vukova 6

SPLIT - Mall of Split, Josipa Jovića 93 – Trg Kralja Tomislava 1

ZADAR - Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

GUESS:

ZAGREB - Guess Jeans Store, Arena Centar, Vice Vukova 6

SPLIT – Guess Jeans store, Mall of Split, Josipa Jovića 93

LIU JO:

ZAGREB - Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6

STEVE MADDEN

SPLIT - Mall of Split, Josipa Jovića 93

HUGO

SPLIT –  Mall of Split, Josipa Jovića 93

ZADAR - Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

SUPERDRY

SPLIT –  Mall of Split, Josipa Jovića 93

 

CONVERSATION