F Kako sam se nadala dobro se nisam udala - Totally Glamourous

Kako sam se nadala dobro se nisam udala

 

Nakon što su hit predstavom „Kako i zašto ubiti muža“ osvojili regiju, uigrani dvojac Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović vraćaju se u Hrvatsku s novom predstavom „Kako sam se nadala, dobro se nisam udala“, koja će u HKD-u na Sušaku biti premijerno biti prikazana u utorak 26. veljače.

Usamljeni ste na Valentinovo? U današnjem društvu, gdje su nam ideali ljubavi i braka često nametnuti kroz medije i kulturološke norme, nije čudno što mnogi od nas osjećaju pritisak da pronađu onog pravog i ostvare idealnu vezu. Međutim, stvarnost često ne odgovara našim očekivanjima.

U svjetlu ovih tema, nova predstava Kako sam se nadala, dobro se nisam udala“ istražuje puteve koje prolazimo u potrazi za pravom ljubavi. Uz dozu humora i tragikomičnih situacija, publika će imati priliku provesti večer u smijehu i razmišljanju. Tekst Dušana Jankovića, izvedba Predraga Radisavljevića, te kostimografija Adela Damjanović jamče nezaboravan doživljaj. Režiju predstave potpisuje Miša Obradović.

„Pored duhovitog i pomalo tragikomičnog teksta, ova predstava donosi nam i priliku za introspekciju. Kroz likove koje gledamo na sceni, možemo prepoznati dijelove sebe i svojih iskustava u potrazi za ljubavlju“ ističe redatelj Miša Obradović.

Predstava je nedavno doživjela zagrebačku premijeru, a u mjesecu ljubavi bit će izvedena u Splitu, Rijeci i Karlovcu.

Ulaznice su dostupne na MojeKarte.hr.

I ne zaboravite, potraga za pravim partnerom može biti dugotrajan proces, ali svaki izazov i svaka prepreka na tom putu služe kao prilika za osobni rast i sazrijevanje. Do tada možete se uvijek zabaviti uz dobru predstavu koja će vas podsjetiti da niste jedini u potrazi za onim pravim ali i vratiti nadu da onaj pravi, dolazi u pravo vrijeme.

CONVERSATION