F Moćni koncentrat hijaluronske kiseline koji trenutno popunjava bore - Totally Glamourous

Moćni koncentrat hijaluronske kiseline koji trenutno popunjava bore

 

Diorovi znanstvenici predstavljaju revoluciju u pomlađivanju: Capture Totale Hyalushot, koncentrat moćnih aktivnih sastojaka s preciznim aplikatorom za ciljanje svake bore. Sastavljen od 97 % sastojaka prirodnog podrijetla, sadrži dvije vrste hijaluronske kiseline, s koncentracijom ekvivalentnom onoj u tri injekcije hijalurona.

Glatka, naeta koža bez bora nesumnjivo je pri samom vrhu popisa ženskih želja. A da bismo to postigli, ništa nam nije teško. Potvrđuju to i statistike, prema kojima se 1 od 3 osobe na svijetu odlučuje za estetske tretmane prije 40. godine (50 % njih u Kini i prije 25.), a sve kako bi "ispeglale" bore. U toj misiji potrage za mladosti, dermalni fileri hijaluronske kiseline jedno su od najtraženijih rješenja. Međutim, ti tretmani mogu biti bolni i često su skupi. Naposljetku, postoji rizik od "prepunjavanja" lica, što nipošto ne želimo.

Paradoks hijaluronske kiseline

Prirodno prisutna u tijelu, hijaluronska kiselina je ključna za očuvanje mladosti i ljepote: dubinski hidratizira, puni i regenerira kožu. Sintetizirana u stanicama kože, ova hidrofilna molekula ima sposobnost na sebe vezati 1000 puta više vlage od vlastite mase i stoga je izvrstan ovlaživač. Također, stvarajući gusti gel koji ispunjava međustanični prostor, osigurava trajnu koheziju što je čini jednim od najpoželjnijih aktivnih sastojaka estetskih tretmana.

Ključna za vitalnost kože, hijaluronska kiselina ipak ima vrlo kratki vijek trajanja: najviše 3 sata u epidermisu. I to nije sve. Naime, sinteza hijaluronske kiseline pada za 75% nakon 30. godine života! Upravo zato, Diorovi znanstvenici odlučili su promijeniti stvari.

Ciljani tretman protiv znakova vremena

Nakon 23 godine istraživanja uloge matičnih stanica u procesu starenja kože, znanstvenici Diorova laboratorija otkrili su kako s godinama matične stanice gube svoju vezu s dermo-epidermalnim spojem, što rezultira njegovim oštećenjem i poroznosti. Posljedica je "curenje" hijaluronske kiseline iz epiderme i njezino ubrzano prirodno propadanje. To pak postupno dovodi do dehidracije kože i nastanka bora na 8 glavnih područja lica: na čelu, nosu, oko usana, između obrva, oko očiju, vertikalnih bora na obrazima i marionetskih bora. 

Diorovi znanstvenici su pronašli način kako povezati matične stanice na razini dermo-epidermalnog spoja te tako smanjiti propadanje i gubitak hijaluronske kiseline. Rezultat je Dior Capture Totale Hyalushot: prvo intenzivno rješenje za trenutnu i kontinuiranu vidljivu transformaciju kože.

Dvije vrste hijaluronske kiseline

Za trenutno popunjavanje bora, formula Hyalushota kombinira dvije hijaluronske kiseline – visoke i niske molekularne težine. Visokomolekularna križno umrežena hijaluronska kiselina jača zaštitnu barijeru kože i zadržava vodu te je stoga otpornija na propadanje od konvencionalne. Njen vijek trajanja u srcu epidermisa je triput dulji. Također, odabrana je niskomolekularna hijaluronska kiselina zbog sposobnosti prodiranja dublje u epidermis gdje potiče regeneraciju ubrzavanjem proliferacije i migracije keratinocita.

Regenerativna moć longoze

Uzgajna u Diorovom vrtu na Madagaskaru i posjedujući regenerativna svojstva, longoza je zaštitni znak linije Capture Totale. U Hyalushot se infuzira multi-fermentirana longoza, obogaćena s 85 molekula protiv starenja, kako bi poboljšala prianjanje matičnih stanica. Time se osigurava bolja kohezija u dermo-epidermalnoj spojnici, poput staničnog zida koji sprječava gubitak hijaluronske kiseline.

Trenutni učinak zatezanja

Vjerna Diorovim standardima izvrsnosti, formula Hyalushota prošla je 120 testova1 kako bi osigurala maksimalnu učinkovitost. Da bi to postigla, uključuje i kombinaciju biljnih polimera s trenutnim učinkom zatezanja. Svakodnevno, lice je izloženo više od 10.000 pokreta koji slabe elastičnost kože. Pullulan2, središnji dio ovog kompleksa, je polisaharid koji kreira mrežu koja odolijeva tim pokretima omogućavajući fleksibilnost i prirodnu pokretljivost kože.

200 puta preciznija primjena

Elegantan dizajn Capture Totale Hyalushota inspiriran je svijetom estetske medicine. Njegova tuba je produžena ultra tankim vrhom kako bi savršeno ciljala osam vrsta bora i precizno nanosila tretman u udubljenja i brazde na licu. Sadržeći ekvivalent 3 injekcije hijaluronske kiseline i djelujući na različitim područjima lica, ova infuzija mladosti ima cijenu otprilike četiri puta nižu od dermalnih filera. Svojom nevjerojatnom snagom, Capture Totale Hyalushot je također izvrsna nadopuna profesionalnim tretmanima.

Kako bi dočarao potpunu učinkovitost Hyalushota i svoju viziju univerzalne ljepote, Dior je odabrao Jisoo, korejsku K-Pop ikonu. Ova multitalentirana umjetnica je ambasadorica kuće Dior i savršeno utjelovljuje duh Hyalushota: njen dinamični život i karijera zahtijevaju savršenu kožu. Čista učinkovitost koncentrirana u prijenosnoj tubi, Hyalushot je njen saveznik za senzacionalnu ljepotu bilo gdje, u bilo koje vrijeme.

1 In vitro test na sastojcima

2 Pullulan i tapioca

CONVERSATION