F Najbolji Zalando dizajnerski komadi po izboru Rine Sawayame - Totally Glamourous

Najbolji Zalando dizajnerski komadi po izboru Rine Sawayame

 

Dok promatramo porast broja potrošača suvremene i luksuzne mode koji vole miješanje i usklađivanje različitih stilova, odabir dizajnerskih artikala Rine Sawayame za proljeće/ljeto 2024. na Zalandu stigao je u pravo vrijeme. Kako bismo obilježili nedavno pokrenuto jednogodišnje partnerstvo pop ikone sa Zalandom kao novom ambasadoricom za dizajnerske komade, objavili smo Rinine omiljene dizajnerske komade koji objedinjuju najbolje u Zalando dizajnerskoj ponudi. Istražujući odnos između identiteta i stila, Rinin odabir donosi kolekciju najnovijih komada koji objedinjuju njezinu svestranu osobnost - i onu stranu nje koju vidimo na pozornici pa sve do njezine introvertirane strane koju ne vidi svatko.

Kako bi proslavili početak ovog partnerstva, Zalando je priredio intimnu večeru s Rinom Sawayamom u Nobu Hotelu u Londonu. Zvijezda je viđena u srebrnoj metalik haljini MM6 Maison Margiela, upotpunjenoj ogrlicom u obliku rozete, bijelim tajicama i odgovarajućim srebrnim cipelama.

MODERNA ROMANSA

Ako volite romantiku na maksimalistički način, ova selekcija sadrži komade idealne za stvaranje upečatljivog izgleda za Valentinovo. Nadahnut rozeta trendom iz 2000-tih, koji je bio prisutan u nekoliko kolekcija za proljeće/ljeto 2024., moderna romantična estetika se može postići kombiniranjem upadljivih cvjetnih dodataka s korzetom i trapericama. Isto se može postići ističući Viktor & Rolf prozračni komad s 3D ružama kao glavnim elemetom.

MISTERIOZNO

Budući da je Undercover jedan od dizajnera koji predstavljaju dvosmislene stilove u svojim kolekcijama za proljeće/ljeto 2024. na Tjednu visoke mode u Parizu, misterioznost će definitivno biti izgled sezone. Tajanstvena privlačnost može se postići crnom haljinom do poda, uparenom s neobičnim dodatkom kao što je torbica Cult Gaia Paloma. Zanimljiv dodatak i elegantna silueta stvaraju intrigu, otkrivajući istovremeno osobnost koja se krije iza očaravajuće vanjštine. Upravo ovako biste možda željeli zračiti na prvom spoju ovog Valentinova.

EKSTROVERTIRANO

Suprotno od misterioznosti, Rinin odabir sadrži i komade koji utjelovljuju pojam ekstrovertiranosti. Od atraktivnih dodataka do velikih torbi i trapera, postoji bezbroj načina da izgledate chic i pokažete svoju odvažnu stranu. Bilo da se radi o Materiel izrezanoj traper haljini u kombinaciji s parom žestokih GCDS Morso sandala na petu ili poluprozirnoj dvodijelnoj haljini AKNVAS u kombinaciji s crnim sandalama na petu, stvaranje dominantnog izgleda za veliku noć nikada nije bilo lakše.

SMIRENO I SABRANO

Ističući unutarnju snagu, Ronin odabir uključuje kombinaciju bezvremenskih komada s oštrim krojevima, ali i opuštenijim fitovima u prigušenim tonovima. Ključ za "smireno i sabrano" je minimalizam i kvaliteta. Primjer pripijenog odijela s hlačama Cult Gaia u kombinaciji s bež štiklama s remenčićima – savršen je za važan uredski sastanak – ili oversized blejzer s bijelim trapericama opuštenog kroja i GCDS štiklama za nešto ležernije izdanje. Ključni trend nadolazeće sezone bit će pješčana i prljavo bijela odijela koja su Ralph Lauren i The Row predstavili u svojoj proljeće/ljeto kolekciji.

VANZEMALJSKO

Suprotno mirnom i staloženom, Rinin odabir uključuje izbor suknji, hlača i haljina u odvažnim srebrnim metalik nijansama – trend koji je dominirao crvenim tepihom na dodjeli Zlatnih globusa. Srebrne suknje i hlače mogu se kombinirati s crnim bodijem, korzetom ili strapless Rag & Bone topom, dok haljine dobro idu uz crnu visoku petu. Metallic komad je siguran način da zablistate i ostavite trag ove godine.

CONVERSATION