F Nova filmska zvijezda lice je kampanje za poznati brend energetskih pića - Totally Glamourous

Nova filmska zvijezda lice je kampanje za poznati brend energetskih pića

 

HELL ENERGY napravio je još jedan sjajan potez: u najnovijoj globalnoj oglasnoj kampanji za brend, koja će biti prisutna u više od 60 zemalja, jednog od najpopularnijih svjetskih glumaca, Michelea Morronea, gledat ćemo u raznim svakodnevnim situacijama. Zvijezda vruće Netflixove filmske franšize "365 dana", zaštitno lice Dolce&Gabbane, otvara novo poglavlje priče o uspjehu HELL-a.

Michelea Morronea najčešće se poistivjećuje s karizmatičnim likom Massima Torricellija budući da je film, koji je na međunarodno tržište došao 2020. godine, talijanskom glumcu priskrbio milijune obožavatelja. Nakon filmskog debija uslijedio je niz angažmana prestižnih modnih kuća, uključujući spot s Katy Perry za parfem Dolce&Gabbana 2023. Također, može ga se vidjeti u novom trileru „Subservience”, u kojemu glumi uz Megan Fox. Zahvaljujući angažmanima i filmskoj karijeri, ime Michelea Morronea postaje sinonimom za atraktivan, moderan izgled, karizmu i energiju alfa-mužjaka.

HELL ENERGY je, sa svojim inovativnim rješenjima, uvijek bio predvodnik otkrivanja novih i uzbudljivih teritorija. Karakter i fantastičan izgled Michelea Morronea savršeno pristaju brendu pa suradnja HELL-a i zvijezde nije samo oglašavačka kampanja, već susret dvaju velikana koji predstavljaju snagu i kvalitetu. "S ovom novom oglasnom kampanjom cilj nam je otvoriti još jedno poglavlje u priči o uspjehu brenda, s uzbudljivim licem čije vrijednosti odgovaraju brendu HELL ENERGY. Ovom ćemo suradnjom dodatno pojačati našu međunarodnu prisutnost i proširiti našu ciljnu skupinu, prvenstveno tu mislimo na mlađu generaciju koja prati trendove." – rekla je o novoj suradnji Adrienn Popovics, direktorica operativnog marketinga HELL-a.

Nova kampanja se sastoji od nekoliko kratkih spotova, bit će lansirana u više od 60 zemalja sredinom veljače i uključivati cijeli spektar marketinških komunikacija, s posebnim fokusom na kanale društvenih medija. Karizmatičnog talijanskog glumca obožavatelji i potrošači HELL-a vidjet će u integriranoj, višekanalnoj oglasnoj kampanji, na prodajnim mjestima i medijima za vanjsko oglašavanje, kao i na televiziji i digitalnim kanalima. Spotovi će Morronea prikazati kako uživa u PAKLENOM energetskom napitku u različitim svakodnevnim situacijama, poput jutarnje rutine ili tijekom vježbanja. Spotovi su snimani u Mađarskoj, u međunarodnoj produkciji, s ekipom od oko 100 ljudi i američkim redateljem.

CONVERSATION