F Proslavio se u Masterchefu, spremao je kolače slavnima, a sada otkriva svoju omiljenu kombinaciju okusa - Totally Glamourous

Proslavio se u Masterchefu, spremao je kolače slavnima, a sada otkriva svoju omiljenu kombinaciju okusa

 

U veljači kao mjesecu ljubavi posve je prirodno da ne zaboravimo i na ostale, ali jednako važne ljubavi kao što je ona prema neodoljivim okusima. Jedna od takvih neodoljivih kombinacija koja daje nezaboravan i upečatljiv okus je spoj kave i čokolade. Kava i čokolada dobitna su kombinacija u svakom smislu. Zajedno povećavaju našu koncentraciju, otvaraju naša osjetila i pripremaju ih za uživanje.

Još jedna ovakva prirodna i neodoljiva kombinacija je mladi chef Leo Jurešić koji je udružio snage s poznatim talijanskim brendom aparata za kavu De'Longhi i predstavio desert s vlastitim potpisom. Leo već neko vrijeme pomoću uređaja Eletta Explore osmišljava nove recepte, slastice i kombinacije okusa.

Njegova kreacija, slobodno ju možemo tako nazvati, je čokoladna ruža napravljena od temperirane čokolade sa sirupom koja je odležala nekoliko dana u hladnjaku. Leo je preporuča konzumirati s #perfetto espressom.

Da gaji ljubav prema čokoladi i kavi Leo je već prošle godine otkrio kada je pripremio sladoled od kave i čokolade, a sada više tu ljubav ne skriva.

Ovaj je put otišao korak dalje i osmislio kreaciju koja je pravi dar ljubavi, a na prvi pogled otkriva njegov talent prema slasticama.

Ako i vi dijelite ljubav prema ovom spoju u nastavku predlažemo kako možete kombinirati ovaj neodoljivo ukusni dvojac.

1. Hladni napitak od kave s crnom čokoladom

2. Torta s komadićima čokolade i espressom

3. Minty Choc Cold Brew Cappucino


Za više neodoljivih recepata za napitke od kave zapratite De'Longhi Instagram stranicu.

CONVERSATION