F Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 seriju, GPS pametne satove za trčanje jednostavne za korištenje sa živopisnim AMOLED zaslonima - Totally Glamourous

Unaprijedite svoje trčanje uz Garmin Forerunner 165 seriju, GPS pametne satove za trčanje jednostavne za korištenje sa živopisnim AMOLED zaslonima

 

Garmin predstavlja Forerunner 165 seriju, pristupačni pametni satovi za trčanje s GPS-om koji pomažu sportašima svih razina da ostvare svoje ciljeve uz personalizirane prilagodljive planove treninga plus popularne metrike zdravlja i kondicije—sve na svijetlom AMOLED zaslonu. Dostupan u dva modela, Forerunner 165 i Forerunner 165 Music, najnoviji dodaci Garmin liniji pametnih satova za trčanje, mogu se pohvaliti lako čitljivim zaslonima u boji, zaslonima osjetljivim na dodir i tradicionalnim dizajnom s 5 tipki. S brzim i lakim pristupom svakodnevnim zdravstvenim funkcijama, naprednim metrikama treninga, uvidima u oporavak, pametnim obavijestima i više, trkači mogu pratiti svoj napredak bez žrtvovanja trajanja baterije; oba modela imaju do 11 dana trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i do 19 sati u načinu rada GPS.

Funkcije koje ćete obožavati na Forerunner 165 seriji

Prepun Garminovih prepoznatljivih funkcija za zdravlje, fitness i povezivost, serija Forerunner 165 spremna je podići trening na višu razinu.

  • AMOLED zaslon: Pregledajte statistiku vježbanja, uvide u oporavak, pametne obavijesti i više na živopisnom AMOLED zaslonu od 1,2 inča.

  • Prilagodljivi planovi treninga za utrke: primajte savjete za trening, personalizirane dnevne predložene treninge i predviđanja vremena završetka na temelju detalja utrke unesenih u aplikaciju Garmin Connect.

  • Snaga i dinamika trčanja na zapešću: Pregledajte snagu u stvarnom vremenu i izmjerite ključne pokazatelje trčanja, poput kadence, duljine koraka i vremena kontakta s tlom – sve sa zapešća – kako biste poboljšali formu trčanja.

  • Učinak treninga: pogledajte kako vježbe utječu na kondiciju i shvatite prednosti trčanja i vježbi.

  • Tečajevi: stvorite ili pronađite postojeće tečajeve u aplikaciji Garmin Connect i na platformama trećih strana, a zatim ih sinkronizirajte izravno sa satom.

  • Dodatni profili aktivnosti i vježbe: Ostanite aktivni uz više od 25 profila aktivnosti, uključujući trail trčanje, plivanje u otvorenim vodama, pickleball, tenis i više, plus nove vježbe za snagu, HIIT, kardio, jogu i pilates.

  • Jutarnje izvješće: Započnite dan kako treba s prilagodljivim izvješćem koje pruža pregled sinoćnjeg sna1 i izglede za dnevni trening, uz status HRV-a (varijabilnost otkucaja srca) i vremensku prognozu.

  • Pulse Ox: Pratite zasićenost krvi kisikom dok ste budni ili spavate2.

  • Praćenje spavanja i ocjena spavanja: Svakog jutra primite personaliziranu ocjenu za spavanje prošle noći, pregledajte različite faze sna i steknite uvide za poboljšanu kvalitetu sna.

  • Detekcija drijemanja: automatski pratite ili zabilježite drijemanje kako biste vidjeli kako mogu koristiti tijelu te predloženo vrijeme i trajanje.

  • Pohrana glazbe: preuzmite pjesme i popise pjesama sa Spotify, Deezer ili Amazon Music računa3 za slušanje bez telefona s bežičnim slušalicama4 (dostupno samo na Forerunner 165 Music).

  • Audio upute: Slijedite vođene vježbe ili slušajte upozorenja o performansama s bežičnim slušalicama spojenim na sat (dostupno samo na Forerunner 165 Music).

  • Garmin Pay beskontaktno plaćanje: provucite kroz odabrane linije blagajne i sustave javnog prijevoza preko uključenih pružatelja5.

Bez obzira na udaljenost, serija Forerunner 165 ima alate koji pomažu trkačima da prate tempo, udaljenost, otkucaje srca na zapešću1, VO2 max i više. Oni koji treniraju za svoju sljedeću utrku mogu iskoristiti nekoliko različitih opcija prilagodljivog plana treninga: Ili unijeti podatke o utrci u kalendar Garmin Connect i primati planove treninga za utrku koji se prilagođavaju nakon svake utrke kako bi odgovarali performansama i oporavku, ili mogu koristiti besplatni Garmin Coach 5 km plan, planove za 10 km i polumaraton koje su izradili stručni treneri. Trkači također mogu iskoristiti personalizirane dnevne predložene treninge koji se prilagođavaju nakon svakog trčanja kako bi uskladili performanse i oporavak. A kako bi se pripremili za idealnu strategiju za dan utrke, PacePro trkačima pruža smjernice za tempo prilagođene stupnju na temelju staze i osobnih preferencija tempa.

24 sata dnevno praćenje wellnessa

Prije, tijekom i nakon vježbanja, Forerunner 165 Series dizajniran je za praćenje općeg blagostanja 24/7. Pratite otkucaje srca direktno sa zapešća, plus praćenje spavanja i stresa i više. Praćenje energije Body Battery™ može pomoći u praćenju razine tjelesne energije kako bi se pronašlo najbolje vrijeme za aktivnost i odmor, pa čak i pružiti uvid u to kako san, drijemanje, aktivnosti i stres utječu na razinu energije. Dob kondicije može procijeniti koliko su trkači u formi u usporedbi sa svojom stvarnom dobi—djelovajući kao koristan podsjetnik da ostanete aktivni i donosite zdrave odluke. Serija Forerunner 165 također uključuje značajke praćenja zdravlja žena, omogućujući korisnicama da prate svoj menstrualni ciklus i trudnoću, a istovremeno dobivaju edukaciju o vježbanju i prehrani.

Ostanite povezani

Za život u pokretu, serija Forerunner 165 omogućuje korisnicima primanje e-pošte, SMS-ova i upozorenja kada su upareni s njihovim kompatibilnim iPhone ili Android pametnim telefonom. Funkcije sigurnosti i praćenja mogu pomoći u pružanju mira; na primjer, kada je sat uparen s aplikacijom za pametni telefon Garmin Connect, poruka s imenom i lokacijom korisnika (ako je dostupna) može se poslati unaprijed odabranim kontaktima za hitne slučajeve ako se otkrije incident6. Korisnici također mogu preuzimati aplikacije, brojčanike sata i još mnogo toga iz Connect IQ™ Store izravno na satu ili pronaći više opcija u aplikaciji za pametni telefon.

Dostupan sada, Forerunner 165 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 279,99 € dok je Forerunner 165 Music 329,99 €.

CONVERSATION