F ZLATARNA CELJE U MJESECU LJUBAVI PREDSTAVLJA NOVE KOLEKCIJE - Totally Glamourous

ZLATARNA CELJE U MJESECU LJUBAVI PREDSTAVLJA NOVE KOLEKCIJE

 

U Zlatarni Celje ljubav prema nakitu traje više od 170 godina. U mjesecu ljubavi ova najstarija zlatarska kuća u regiji predstavlja nove kolekcije koje ističu nepogrešiv odabir i besprijekornu eleganciju.

 

Zlatnu kolekciju Phantasy Butterfly Black krasi vrlo rijedak poludragi kamen – crni spinel. Neodoljivi motiv leptira predstavlja magičnu moć transformacije, ali i ljubav koju krasi lepršavost i lakoća zaljubljivanja. U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

 

 

 

Srebrna Lencia kolekcija Bubbly poziva da ljubav uvijek nosimo sa sobom i da neprestano otkrivamo što sve ljubav može ponuditi. Kolekcija je izrađena od srebra s pozlatom i staklenim biserima. U kolekciji su ogrlica, prsten i naušnice.

 

 

 

 

 

 

 

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite na sljedećem linku: https://zlatarnacelje.com/si/.  Cijene kolekcija na upit u poslovnicama Zlatarne Celje.

*****

Tvrtka Zlatarna Celje d.o.o. je najpoznatiji proizvođač zlatnog i srebrnog nakita u industriji s više od 170 godina rada u izradi vrhunskog nakita za žene i muškarce svih dobi. Tvrtka je vlasnik robnih marki Zlatarna Celje i Lencia na području nakita, te marke Aurodent na području dentala. Misija tvrtke izgrađena je na uvažavanoj tradiciji, kvaliteti i prepoznatljivoj robnoj marci, te širokoj paleti proizvoda. Primarni cilj Zlatarne Celje je bezvremensko zadovoljstvo kupaca.  

CONVERSATION