F Body Splashes za dodatni užitak! - Totally Glamourous

Body Splashes za dodatni užitak!

 

Oni su savršen dodatak omiljenom mirisu: Body Splashes! Sa osvježavajućim i umirujućim učinkom te laganim cvjetno-voćnim mirisom, Body Splashes su posebno popularni tijekom toplih ljetnih dana kako bi pojačali omiljeni miris i pružili dodatan užitak u svakodnevici!

U skladu s početkom proljeća, popularni mirisni brendovi 4711 Remixs.Oliver Fragrances i Betty Barclay Fragrances proširuju svoju ponudu s Body Splashes s njihovim najpopularnijim parfemima. Body Splashes su od sada dostupni i idealni su za trend "slojevitog parfumiranja".


Uzbudljivi mirisni svjetovi s 4711 Remix 


Remix mirisi – točnije Eaux de Cologne – znaju što mladi žele: 4711 Remix uvjerava s uzbudljivim mirisnim konceptima iz godine u godinu. I to sada i s dva različita Body Splashes: 4711 Remix Sparkling Island širi uz voćne note limete i akvatične akorde ultimativni osjećaj odmora „Good vibes only“, dok 4711 Remix Green Oasis Body Splash pruža cvjetni povjetarac i akvatični prsk.


Svakodnevna elegancija sa s.Oliver Fragrances 

Moderne mirisne kombinacije brenda s.Oliver odgovaraju svakoj prigodi i stoga su savršeni za ležerni svakodnevni izgled kao i za elegantne večeri. Body sprayevi sada su dostupni za tri najprodavanije serije s.Oliver mirisa: s.Oliver For Her, s.Oliver So Pure Women und s.Oliver Selection Women.


Čarobna ženstvenost s Betty Barclay Fragrances

Šarmantni sastavi mirisa koji naglašavaju osobnost samouvjerenih žena – za to stoji Betty Barclay Fragrances. Prirodna ženstvenost koju svaki od mirisa ističe čini ih popularnim pratiteljima u svakodnevici moderne žene. Body splashevi dolaze za dvije popularne serije mirisa: Betty Barclay Wild Flower, koji spaja neusporedivu voćnost i široko cvjetno polje s nježnim i senzualnim notama, te Betty Barclay Tender Blossom, voćno-vitalan, svjež i istovremeno nježan miris. 



CONVERSATION