F Doživljaj posjetitelja događanja danas je ključan faktor uspjeha u event industriji - Totally Glamourous

Doživljaj posjetitelja događanja danas je ključan faktor uspjeha u event industriji

 

Doživljaj posjetitelja događanja danas je ključan faktor uspjeha u event industriji. Društvene mreže, fotografije i videi, brzo dijeljenje informacija svima nude mogućnost da bude opinion maker, javno prenosi svoje osjećaje, stavove, doživljaje i mišljenje.

Danas gotovo da nema granice između privatnih i javnih događanja, jer preko društvenih mreža sve vrlo brzo postane javno i vidljivo svima.

Upravo zato, organizatori događanja danas još i više paze na najsitnije detalje, kao i na sve faktore koji su ključni za potpuni doživljaj događanja.

Godji entertainment je agencija za tehničku produkciju događanja koja je na event sceni više od 20 godina te koja iza sebe ima mnoštvo odrađenih događanja svih vrsta - od koncerata, sportskih natjecanja, korporativnih događanja, poslovnih konferencija i promotivnih događanja, festivala i sajmova, kao i svadbi te privatnih zabava - kako u zatvorenom prostoru tako i na otvorenom.

Evo koje su ključne stvari u organizaciji događanja izdvojili:

  1. Jedinstven koncept događanja i vrhunski provedbeni plan

Koncept s pričom koja se izdvaja od drugih svojim programom, sadržajem ili lokacijom dobitna je kombinacija. Iskusni organizatori događanja u svoj plan uključit će pouzdane dobavljače i partnere koji će im olakšati provedbu. Organizacijski tim je odgovoran za planiranje svih detalja događanja, uključujući lokaciju, datum, vremenski raspored, logistiku, proračun i marketinške aktivnosti. Bez dobro organiziranog tima, događanje može biti kaotično i neusklađeno.

  1. Tehnička produkcija događanja

Kako bi svi tehnički elementi događanja bili kvalitetno odrađeni, važno je od početka planiranja razmišljati o najmu rasvjete i razglasa, te po potrebi LED ekrana velikih dimenzija, projektora ili LCD ekrana, pozornica, šatora i pagoda - kako bi, između ostalog, zvučnim i vizualnim podražajima utjecali na kompletan doživljaj događanja.

  1. Organizacijski tim i tehnička podrška na događanju

Kvalitetna organizacija i tehnička podrška odražavaju profesionalnost organizatora događanja. Uspješna provedba događanja može poboljšati ugled organizatora i potaknuti povjerenje sudionika za buduće događaje.

Organizacijski tim i tehnička podrška tako su ključni elementi za uspješno vođenje događanja, koji pružaju strukturiranje, sigurnost, kvalitetu i profesionalnost potrebnu za postizanje ciljeva događanja i zadovoljstvo sudionika kako bi događanje u javnosti bilo prepričavano kao vrhunski doživljaj.

Vrhunska oprema kakvu ima malo tko u Hrvatskoj. A i ono što nemaju osiguraju nam od partnera i o tome vode brigu. Uistinu topla preporuka za pouzdanog dobavljača.“ - samo su neke od referenci koje GoDJi entertainment tim ima od organizatora događanja.

Sezona vjenčanja, koncerata na otvorenom, festivala i ostalih promotivnih i zabavnih događanja samo što nije počela. Odaberite i vi pouzdanog partnera za evente o kojima će se pričati!

CONVERSATION