F Najbolje čuvana tajna divne Italije – otkrijte Južni Tirol! - Totally Glamourous

Najbolje čuvana tajna divne Italije – otkrijte Južni Tirol!

 

Skriveni dragulj Italije i 

Ovaj arhitektonski izvanredan projekt s četiri građevinska bloka u kojima se nalazi 97 soba i apartmana punih svjetla u alpskom modernom dizajnu kojeg potpisuje zvjezdani arhitekt Matteo Thun idealan je za sve – parove, obitelji s djecom i avanturiste u potrazi za adrenalinom.

No, poželite li nešto više od zimskih adrenalinskih avantura, za vas će vaš osobni experience concierge organizirati i penjanje na zaleđenoj stijeni, hodanje na krpljama, kuglanje na ledu...

Razmazite se u Acquapura Mountain SPA koji se temelji na filozofiji četiri planinska elementa (stijene, izvorska voda, alpsko sunce i planinski zrak), prostire se na oko 1400 m² i nudi opuštanje u finskoj sauni na otvorenom, hamamu, 25-metarskom sportskom bazenu, panoramskom dnevnom boravku na krovu hotela s kaminom i fantastičnom krovnom bazen odakle se pruža jedinstven pogled na Kronplatz.


Kvaliteta, kreativnost i visoka kulinarska umjetnost – gurmani će ovdje uživati u svakom zalogaju! Koncept 7Summit Slow Fooda, naime, temelji se na visokokvalitetnim lokalnim proizvodima s oplemenjenih okusima zemalja s najvišim planinama na svijetu  – od Japana do Perua s potpisom vrhunskih međunarodnih chefova.


Zimski raj u jednom od najposebnijih obiteljskih hotela

Sa svojim jedinstvenim konceptom atrakcija za cijelu obitelj i arhitekturom koja oduzima dah Falkensteiner Family Resort Lido postavlja nove standarde obiteljskog odmora! Hotel se nalazi u blizina skijališta Kronplatz, povezan vlakom do ski liftova.


Na interaktivnom krovu - Rooftop Sky Adventure Parku - možete skijati i klizati tijekom cijele godine, igrati nogomet, košarku i odbojku, utrkivati ​​se u bobby carsima, uživati u Valo Jumpu - svijetu trampolina i još toliko toga. Učenje kroz zabavu i avantura za malene goste su zagarantirani!


Falkensteiner Family Resort Lido ima i Vodeni svijet s najvećim toboganom na zatvorenom u ovoj regiji, veličine oko 120 metara, velikim grijanim vanjskim bazenom, SPA zonom za odrasle na čak 2.800m² s odličnim svijetom sauna. Prostrane obiteljske sobe decentnog premium dizajna imaju poseban prostor za djecu, a poseban za roditelje. Najmlađi će obožavati Falkynest – slatko dječje gnijezdo, a roditelji imati pomoć kod čuvanja djece čak 7 dana u tjednu!


Održivost ovdje igra veliku ulogu, pa se pažnja posvećuje lokalnim, sezonskim proizvodima, koji dolaze s posebno odabranih obiteljskih farmi. Ručno rađene tjestenine, ukusna pizza i talijanski gelato samo su mali dio bogatog gastronomskog koncepta ”12 farmi” koji donosi kuhanje uživo i uvijek svježe pripremljena jela.


Za skijanje bez rizika tu je Falkensteiner Snow Guarantee! Ako zbog manjka snijega više od 75% žičara za vrijeme vašeg boravka do 1. travnja bude zatvoreno, dobit ćete vaučer za idući boravak u vrijednosti 25% cijene noćenja.

CONVERSATION