F Poliklinika Salvea pokreće grupe podrške namijenjene majkama - Totally Glamourous

Poliklinika Salvea pokreće grupe podrške namijenjene majkama

 

Kako izdržati osjetljivo postporođajno razdoblje, kako se psihološki nositi s dolaskom djeteta te kakav je utjecaj dolaska djeteta na partnerski odnos – samo su neke od tema kojima se bave nove grupe podrške za majke u zagrebačkoj pedijatrijskoj Poliklinici Salvea.

Sve nove mame na ove se radionice mogu prijaviti od danas, a organizira ih psihoterapeutkinja i psihologinja Marina Ecimović. Grupe su namijenjene majkama beba koje osjećaju da je tranzicija na majčinstvo izazovna i voljele bi imati potporu na tom putu.

  • U postporođajnom razdoblju majkama se događaju tektonske promjene, u fizičkom i u psihološkom smislu. Majkama savjeti dolaze sa svih strana i najčešće se događa da one najmanje slušaju sebe, a to je najbitnije. Rijetko vjeruju sebi i na tome želimo poraditi na našim radionicama – ističe Marina Ecimović, psihoterapeutkinja i magistra psihologije.

Osim novopečenim mamama, grupe potpore namijenjene su i trudnicama. U grupama sudjeluje najviše šest mama, s ciljem razmjene iskustava i pružanju međusobne podrške pod stručnim vodstvom Marine Ecimović. Grupe su zatvorenog tipa s ciljem što bolje međusobne razmjene iskustava, podrške i uspostavljanja povjerenja.

Od svojeg otvaranja koncem studenog 2023. godine pa do danas Poliklinika Salvea isprofilirala se kao mjesto holističkog pristupa dječjem zdravlju. Jednaku pažnju, međutim, u Salvei posvećuju i odnosu s roditeljima te novim majkama, kojima na dječjem putu odrastanja također treba potpora.

Prijavnice se mogu ispuniti na web stranicama Poliklinike – https://www.poliklinika-salvea.hr/rijeci-naseg-tima/psiholoska-podrska-majkama-u-prvoj-godini-bebina-zivota

Za sve detalje i upite vezane uz radionicu možete kontaktirati direktno Polikliniku Salvea na broj – 013300505 ili putem mail obrasca:  https://www.poliklinika-salvea.hr/

CONVERSATION