F Preuzmite stvar u svoje ruke: Predstavljamo LELO F1S™ V3 konzolu za užitak - Totally Glamourous

Preuzmite stvar u svoje ruke: Predstavljamo LELO F1S™ V3 konzolu za užitak

 

Svatko se ponekad osjeća neshvaćeno, a to vrijedi i za muškarce. Uvriježeno je mišljenje o tome što znači biti pravi muškarac - trebaju imati točno određene karijere, održavati određeni imidž i biti stabilni u vezama. Ovo se također odnosi i na spavaću sobu. Dok su rasprave o seksualnoj dobrobiti žena sve češće, zanimljivo je da su muškarci i njihove želje izostavljeni iz ovog razgovora. LELO je godinama sastavni dio ovog dijaloga - bavi se tabuima povezanima s muškom masturbacijom, stvara siguran prostor u kojem se muškarci mogu osjećati ugodno razgovarajući o svojim potrebama i nudi proizvode poput novog LELO F1S™ V3 koji pomaže u tom cilju.

Muškarci i njihove igračke... od sad i za one posebno obdarene

Korištenje seks igračaka može uvelike poboljšati svačiji seksualni život, bilo da ste sami ili s partnerom. Ovo je siguran način da unesete malo uzbuđenja u svoj seksualni život. No, za otvaranje novih vidika potrebno je i malo hrabrosti. Ako ste voljni istražiti različite senzacije, LELO F1S™ V3 je stvoren za vas.

F1S™ V3 je seks igračka nove generacije koja ima unaprijeđene postavke koje će vam donijeti nove razine užitka. Nije dizajnirana da oponaša već dobro poznate senzacije oralnog seksa ili penetracije, već koristi sonične valove za stimulaciju penisa s obje strane bez potrebe za dodatnim pokretima.

Zahvaljujući AI interaktivnom načinu rada, šalje povratne, šifrirane informacije o performansama i trenutno reagira prilagođenim vibracijama duž vašeg penisa. Rezultat je senzacionalan osjećaj uranjanja, okružen rebrima od tekućeg silikona s automatskom prilagodbom koji dodatno pojačavaju ovaj jedinstveni osjećaj. F1S™ V3 poveziv je s aplikacijom, ima sedam postavki vibracija koje pokreću dva motora, a dostupan je i u XL veličini za one posebno obdarene.

Potpuno vodootporan i punjiv putem USB-a, zajedno sa svojim motorima te novom, mekanom i fleksibilnom navlakom koja je dizajnirana za duboku i temeljitu stimulaciju, LELO F1S™ V3 osmišljen je kako bi korisnicima pružio nezaboravno iskustvo onima koji se usude isprobati.

LELO F1S™ V3 ukratko:

  • AUTOMATSKI PRILAGOĐENA SILIKONSKA REBRA. Nova silikonska rebra omogućuju cirkuliranje zraka, eliminiraju stvaranje zračnih džepova, a istovremeno pružaju dodatnu stimulaciju.

  • TEKUĆI SILIKON. Ovaj materijal zaslužan za efekt stvarnog osjećaja, utjelovljenje je mekoće, elastičnosti i izdržljivosti. Ne samo da zadovoljava vaše potrebe, već i poboljšava vaše iskustvo.

  • 7 SNAŽNIH POSTAVKI UŽITKA. Sam proizvod ima 4 postavke, a kroz LELO aplikaciju možete otključati 3 dodatne postavke, uključujući novi i moćni AI interaktivni način rada.

  • DOSTUPNA XL VELIČINA. Na temelju povratnih informacija kupaca uveli smo dvije veličine: normalnu i XL veličinu.

  • 100% vodootporan i punjiv preko USB-a za prijenosnu upotrebu.

  • 1-godišnje jamstvo i 10-godišnje jamstvo kvalitete.

CONVERSATION