F Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu - Totally Glamourous

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Kulinarsko-putopisnu emisiju „David Skoko: Motor, loza, kuhača“ od četvrtka 21. ožujka imat će priliku pratiti gledatelji 24Kitchen kanala u regiji.

Domaćeg chefa Davida Skoku talent, šarm i strast prema gastronomiji odveli su u društvo proslavljenih svjetskih chefova kao što su Jamie Oliver i Gordon Ramsey. Osim već dobro poznate emisije „Stari gušti, nova kužina“ na kanalu 24Kitchen počinje se emitirati još jedna zanimljiva emisija našeg poznatog kuhara. Kao jedino hrvatsko lice na najpoznatijem regionalnom gastro kanalu David Skoko nastavlja vjerno promicati hrvatsku gastronomiju kroz zanimljiv koncept dokumentarnog i zabavnog karaktera.

Ova emisija predstavlja Hrvatsku, njezinu kvalitetnu vinarsku tradiciju i prekrasne pejzaže kroz perspektivu vinarskih obitelji i njihovih priča. Ideja kojom smo se vodili je njegovanje i promicanje trajnih obiteljskih vrijednosti u koje i sam vjerujem. Drago mi je što je 24Kitchen ponovo prepoznao lokalni sadržaj te tako podržao i hrvatske OPG-ove“, izjavio je tim povodom Skoko.

U serijalu od devet epizoda, poznati hrvatski chef gledatelje vodi diljem Hrvatske u posjet domaćim vinarima – od Slavonije i Baranje, Zagorja i Plešivice do Zadra, Krka, Pelješca i svoje rodne Istre. Istražujući lokalne zanimljivosti i priče o najuspješnijim vinarskim projektima Hrvatske prošao je 7149 kilometara i posjetio 10 vinarskih obitelji. Uz to je osmislio 45 recepta kuhajući zanimljiva jela s lokalnim namirnicama na svom šarmantnom putujućem špaheru.

Uz Skoku putujemo, istražujemo i kuhamo na kanalu 24Kitchen od 21. ožujka u 13 sati.

CONVERSATION