F Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): kompaktni spoj stila i funkcionalnosti - Totally Glamourous

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): kompaktni spoj stila i funkcionalnosti

 

Tablet nudi prepoznatljivu S Pen olovku, elegantan dizajn i dugotrajnu bateriju za obavljanje svakodnevnih zadataka

Tvrtka Samsung predstavila je Galaxy Tab S6 Lite (2024), elegantni tablet dizajniran za posao, ali i zabavu. Uz visoko preciznu S Pen olovku i pouzdanu izvedbu, Galaxy Tab S6 Lite (2024) unaprjeđuje inspiraciju, ideje i produktivnost za studente, mlade profesionalce i obitelji.

Razumijemo da je život brz, rad dinamičan i da korisnici trebaju uređaj koji može pratiti njihovu užurbanu svakodnevicu", izjavio je Junho Park, potpredsjednik i voditelj tima za planiranje proizvoda Galaxy ekosustava, MX Business odjela u Samsung Electronics. „Galaxy Tab S6 Lite (2024) i njegova S Pen olovka idealni su suputnici za besprijekorno povezivanje produktivnosti sa zabavom i kreativnošću, omogućavajući ljudima da više uživaju u onome što vole dok su u pokretu."

Nova razina produktivnosti u bilješkama

Galaxy Tab S6 Lite čini precizno bilježenje ideja lakšim i ugodnijim nego ikad. Dolazi sa S Pen olovkom koja je dizajnirana kako bi osigurala udobnost, čak i kod dugotrajnog korištenja. Korisnici će uživati u pisanju ili crtanju sa S Pen olovkom, bilo da skiciraju u Samsung Notes ili zapisuju svoje misli – bez otključavanja tableta. Bez potrebe za zasebnim punjačem, S Pen olovka spremna je za zapisivanje kad god vam se pojavi kreativna ideja.

Povećavajući produktivnost, Galaxy Tab S6 Lite potpuno je kompatibilan s Galaxy uređajima, uključujući Galaxy Buds FE koje nude jednostavnu povezanost između više uređaja tako da korisnici mogu proširiti svoju kreativnost i postići više unutar Galaxy ekosustava.

Elegantan, prijenosan i sposoban

Galaxy Tab S6 Lite (2024) donosi elegantan dizajn, s premijernim metalnim izgledom u oksfordski sivoj boji.

Tablet je kompaktan i lagan za veću prenosivost, težak svega 465g u Wi-Fi verziji. Dodatno, 10,4-inčni zaslon Galaxy Tab S6 Lite i tanak, simetrični okvir od 9 mm omogućuju ugodno iskustvo gledanja.

Osim vrhunskih značajki produktivnosti i zabave, Galaxy Tab S6 Lite (2024) nudi dugotrajnu bateriju koja omogućava 14 sati neprekidne reprodukcije videa, pružajući korisnicima pouzdan uređaj za uživanje u uzbudljivom gledanju sadržaja i kreativnoj slobodi. Budući da je na tabletu moguće jednostavno prelaziti između različitih aplikacija, korisnici će također moći doživjeti učinkovitiji multitasking.

Dostupnost

Galaxy Tab S6 Lite (2024) bit će dostupan od 28. ožujka1 po preporučenoj maloprodajnoj cijeni u Hrvatskoj od 459,00 EUR.

1 Dostupnost se može razlikovati ovisno o regiji.

CONVERSATION