F Stigla nam je Tortica Lino Lada i itekako ćete misliti na nju - Totally Glamourous

Stigla nam je Tortica Lino Lada i itekako ćete misliti na nju

 

Prve zrake proljetnog sunca ljubiteljima slatkog donose izvrstan spoj finog i baš, baš finog… Stigla je nova Kraševa Tortica Lino Lada koju jednostavno ne želite propustiti!

Svi dobro znamo da je, kad ti netko kaže Nemoj misliti na Torticu, otpor uzaludan, ali u slučaju nove Tortice Lino Lada, to već spada u nemoguću misiju. Ovaj neodoljiv desert, koji savršeno spaja hrskave vafle s punjenjem Lino Lade Duo, rezultat je slatke suradnje Kraša i Podravke. Tortica Lino Lada toliko je ukusna da čak nije stigla stići na sve police diljem velikih i malih trgovina, a već je napravila pravu pomamu. Kada zagrizete Torticu Lino Lada točno ćete osjetiti kako se hrskavi vafli isprepliću s kremastim punjenjem dvostrukog užitka, stvarajući tako finu i hrskavo glasnu harmoniju okusa i tekstura.

Sada, kada je u obitelj četverokutnih slastica stigla nova zvijezda Tortica Lino Lada, ne možete ne misliti niti na Torticu Original koja je pravi klasik za hrskanje svim uzrastima. Oduvijek je jedan od najdražih dijelova svih paketića za dječju užinu, rado se hrska tijekom studentskih dana nakon obroka u menzi, a dobro dođe i onima koji traže predah u jurnjavama sa sastanka na sastanak. Uz klasičnu Torticu, vjernim je obožavateljima slatkoga dobro poznata i Tortica Crunchy koja predstavlja ultimativni spoj hrskavosti i kremastih užitaka prelivenih bogatim slojem mliječne i lješnjak kreme s komadićima kakaovca.

I sada, kada su na raspolaganju čak tri različite i posebne Tortice, kako uopće odoljeti hrskavim vaflićima? Željni za slatkim? Pokušaj, ma samo pokušaj i nemoj misliti na Torticu!

CONVERSATION