F U omiljenu zagrebačku slastičarnicu Magnolia stižu nove slastice s humanitarnom notom - Totally Glamourous

U omiljenu zagrebačku slastičarnicu Magnolia stižu nove slastice s humanitarnom notom

 

Slastičarna Magnolia, omiljeno odredište Zagrepčana za uživanje u slasticama, ispijanje kava i večernjih koktele, donosi slatku ponudu koja će trajati čitav mjesec, privlačeći tako posjetitelje da se prepuste slatkim užicima, opuštenom ambijentu donoseći time slatku dozu solidarnosti.

U sklopu humanitarne suradnje, slastičarnica Magnolia i udruga PINK Life udružile su snage kako bi donijele slatke trenutke i podršku onima kojima je to najpotrebnije.

Tako će Magnolia u svoju ponudu kroz ovu godinu uvrstiti nekoliko novih slastica, a čijom će se prodajom dio iznosa izdvojiti za određene humanitarne akcije udruge.

Od 8. ožujka do 8. travnja u ponudi će se naći slastica Choux au craquelin, a od svake prodane slastice 50 centi bit će donirano za pomoć oboljelima od raka.

Slatka i kratka ponuda - požurite i učinite dobro djelo

Slastica Choux au craquelin koja vas očekuje u ponudi kroz ožujak francuska je delicija koja predstavlja savršen spoj nježnog choux tijesta i hrskavog sloja craquelin, a sastoji se od diplomat kreme od vanilije čija kremasta i bogata tekstura pruža nezaboravan doživljaj svakom zalogaju. Slatki gel od limuna dodaje osvježavajuću notu koja savršeno balansira slatkoću kreme dok prhki keksić s maslacem pruža intrigantan kontrast hrskavosti. Dodatni sloj talijanske meringe s limunom dodaje sofisticiranu slatkoću i nježnost istovremeno obogaćujući već bogat okus ovog deserta. Za kraj, sušeni pupoljak dodaje vizualni i aromatični element koji upotpunjuje doživljaj Choux au craquelin.

Osim što će osvojiti nepce svojim izvrsnim okusima donijeti će i osjećaj zadovoljstva i podrške onima kojima je to najpotrebnije. S obzirom na to da udruga uskoro obilježava dan narcisa, suvlasnik slastičarnice Magnolia i Executive Pastry Chef Tin Lesić za ovu je prigodu osmislio slasticu Choux au craquelin u žutoj boji. Choux au craquelin postaje simbol slatke solidarnosti spajajući užitak s dobrim djelom.

O udruzi PINK Life

Udruga "Pogled iz Novog Kuta – Life" (P.I.N.K. – Life), osnovana 2016. godine u Zagrebu, aktivno radi na poboljšanju života različitih skupina u društvu. Njihova misija obuhvaća podršku oboljelima od malignih bolesti, starijim osobama te djeci bez roditeljske skrbi. Kroz niz aktivnosti, udruga promiče svijest o prevenciji bolesti, osigurava kvalitetnu skrb i pruža podršku u cilju poboljšanja kvalitete života.

CONVERSATION