F Udruga Vinistra na prestižnom Proweinu pretpremijerno predstavlja novi vizualni identitet - Totally Glamourous

Udruga Vinistra na prestižnom Proweinu pretpremijerno predstavlja novi vizualni identitet

 

Sve je spremno za nastup istarskih vinara na Proweinu, najpoznatijem svjetskom sajmu vina, koji se od 10. do 12. ožujka održava u Dusseldorfu. U organizaciji Vinistre, udruge vinogradara i vinara Istre, vinari iz najpoznatije hrvatske vinske regije nastupaju drugi put samostalno.

U hali 13, ove godine na dvostruko većem izložbenom prostoru od 80 četvornih metara, vina će predstaviti 15 poznatih istarskih vinarija – Agrolaguna, Benvenuti, Cattunar, Damjanić, Degrassi, Fakin, Medea, Kozlović, Marčeta, Matošević, Pervino, Kabola, Rossi, Meneghetti i Veralda.

„Jedan od najvažnijih sajmova za našu industriju prigoda je za promociju Istre kao vinske regije i naših vrhunskih vina s naglaskom na autohtone sorte malvaziju i teran i to ne samo njemačkom tržištu, nego i distributerima, vinskim kritičarima i ugostiteljima iz čitavog svijeta koji ne propuštaju Prowein. Stoga smo se ove godine odlučili za iskorak i u suradnji s poznatom stručnjakinjom Caroline Gilby na našem izložbenom prostoru organiziramo dvije atraktivne radionice“, ističe Luka Rossi, predsjednik udruge Vinistra.

Ne zaboravite na Z – Zbog čega bi se malvazija istarska trebala naći na vašem radaru, naziv je prve radionice koja će se za predstavnike medija i vinske kritičare održati 10. ožujka u 13 sati, a već sljedećeg dana, 11. ožujka, također u 13 sati Caroline Gilby održat će radionicu Boje Istre za uvoznike i distributere iz Njemačke.

Ovaj iznimno važan nastup za istarske vinare na Proweinu ujedno će biti pretpremijera novog, modernog i dinamičnog vizualnog identiteta udruge Vinistra. Premijera se očekuje na jubilarnoj 30. Vinistri koja će se održati od 10. do 12. svibnja u porečkoj dvorani Žatika. Za ovu najiščekivaniju regionalnu izložbu vina karte su već u prodaji i to po early bird cijenama.

CONVERSATION