F Do tijela iz snova uz L'Or Rose kolekciju iz Melvite - Totally Glamourous

Do tijela iz snova uz L'Or Rose kolekciju iz Melvite

 Proizvodi za njegu i učvršćivanje kože koji rade za vas dok se hvatate u koštac sa svakodnevnim obvezama? Melvita je doskočila i ovom izazovu. Brzo i jednostavno nanošenje te rezultati u samo tjedan dana govore u prilog nove kolekcije. A uskoro će i ljeto...

Zamislite mirisnu kolekciju koja se sastoji od ulja, uljnog balzama i pilinga za kožu tijela, a učinkovito zateže kožu, učvršćuje ju, ne ostavlja masan trag, brzo se upija i  nema onog neugodnog osjećaja zatezanja, hlađenja ili grijanja koje takvi proizvodi često imaju. Jeste?

Kolekcija L'Or Rose od Melvite upravo je to i još mnogo više! Aktivni sastojci poput crnog papra, ulja brusnice i ružičaste alge prodiru u kožu i iznutra djeluju na opuštenost kože, narančinu koru te ju u samo jednom tjednu čine čvršćom i zategnutijom.

Zvijezda kolekcije za izgled iz snova

Suho ulje za učvršćivanje tijela višestruko je nagrađivani proizvod, dobitnik čak 34 svjetske nagrade s potvrđenim rezultatima:

  • 94 % žena potvrdilo je da im je koža glađa neposredno nakon nanošenja anticelulitnog ulja,
  • 94 % žena potvrdilo je da je celulit manje vidljiv odmah nakon nanošenja.

Novo pakiranje od 50 ml idealno je jer stane u svaku torbicu, bilo onu za posao ili trening. Moć ulja očituje se u njegovoj višestrukoj namjeni počevši od njege i hidratacije, pa sve do zatezanja kože, učvršćivanja i smanjenja celulita. Brzo upijanje još je jedan veliki plus jer se odmah može krenuti dalje u obavljanje svakodnevnih aktivnosti od jutra do mraka.

*Klinički test učinkovitosti proveden na 33 žene tijekom 28 dana.
**Korisnički test proveden na 32 žene tijekom 28 dana.

 


Priprema kože i kremasta tekstura za vrhunski osjećaj na koži

Kako bi aktivni sastojci imali bolji učinak, preporučuje se kvalitetna priprema kože u vidu pilinga koji miče mrtve stanice s tijela, zaglađuje kožu i potiče drenažu.

Stručni piling za tonus kože iz ove kolekcije bogat je svjetlosmeđim organskim šećerom trske. U dodiru s kožom pretvara se u nježnu kremu, a miris ružičastih bobica i šipka podsjetit će vas na miris ljeta.

Rezultati korištenja nakon 14 dana pokazali su da:
• 97 % žena tvrdi da im je koža glađa i nahranjenija.*
• 94 % žena tvrdi da im je koža čvršća.*
• 77 % žena tvrdi da je vidljivo smanjen izgled narančine kože.*

 

**Test učinkovitosti na 33 žene tijekom 28 dana.
** Klinički test na 33 žene tijekom 28 dana.

Hranjivi učvršćujući uljni balzam za tijelo idealan je za sve one koji vole taj osjećaj bogate, ali lagane i hidratantne kreme na koži. Učvršćuje i zaglađuje kožu, a njegovi sastojci učinkovito se bore protiv narančine kože. Suha koža bit će vam zahvalna!

Cijela kolekcija osmišljena je za svakodnevnu upotrebu kao njega za kožu, ali i za potrebe boljeg tonusa kože, učvršćivanja iste ili suzbijanje odnosno smanjivanje celulita. Ulje ili uljni balzam najbolje je koristiti ujutro i navečer za brži i bolji učinak. Koža će vam biti višestruko zahvalna- nahranit ćete ju i postići njen bolji izgled, a sebi podići samopouzdanje.


Ove proizvode pronađite na Melvita web shopu, u odabranim trgovinama Müller, Ljekarne Švaljek, Ljepota Zdravlja Beauty Cure, te Eljekarna24.hr. Za više novosti pratite Melvitu na Facebook i Instagram stranicama. 

CONVERSATION