F Događaj Welle u Varšavi otkrio je vizionarske trendove o kosi u spektakularnoj eksploziji boja, zanata i umjetnosti - Totally Glamourous

Događaj Welle u Varšavi otkrio je vizionarske trendove o kosi u spektakularnoj eksploziji boja, zanata i umjetnosti

 


Illuminight by Wella Professionals, vrhunski događaj u kalendaru frizerske struke, privukao je više od 600 frizera u Varšavu, živahni centar boja, umjetnosti i modernizma, kako bi proslavili izuzetni frizerski talent. Renomirani stručnjak za boje i globalni ambasador Wella Professionals, Romeu Felipe, oduševio je publiku zadivljujućim izgledima, reinterpretirajući ikonične tehnike Illuminagea kako bi stvorio ULTIMATE ILLUMINAGE. Na pozornici su se pojavila tri izgleda: Natural Soft Color, Brunette i Light Blonde, sve inspirirane trendom "Tihi luksuz", potpuno novim trendom za 2024. Ovaj trend utjelovljuje stil luksuza koji je suptilan, nenametljiv i diskretan, naglašavajući sofisticiranost, kvalitetu i izbrušeni ukus na suzdržan način. Quiet-luxury kosa, kao potpuno novi trend, usredotočena je na unutarnju ljepotu dobro izrađenih i vremenskih stilova. Naglašava jednostavnu, prirodno izgledajuću, urednu kosu koja zrači. Wella Professionals Illumina Color savršeno nadopunjuje ovaj trend, nudeći prekrasne, personalizirane i elegantne boje koje utjelovljuju eleganciju i raskoš bez pretjeranog ili raskošnog prikaza. 

ADRIATIC NA POZORNICI 
Također, na događaju su se prikazali zavodljivi izgledi i opisi predstava lokalnih umjetnika, Wella Artistic Team Poland - Małgorzata Babicz, Paweł Babicz, Piotr Kmiecik, Damian Witkowski, Piotr Adaszkiewicz i Tymek Pięta, kao i Illumina Rising Artists - Alina Calin iz Rumunjske, Elena Cassar iz Malte i Jurijus Kozevko iz Litve, prikazujući izražavanje sebe, individualnost i raznolikost u frizerskoj industriji. Također bila nam je iznimna čas, svjedočiti kako naš regionalni ambasador za Wella Professionals Danijel Marjanovic iz Bosne i Hercegovine, zauzima pozornicu na ovom međunarodnom događaju. Danijel, sa svojim karakterističnim stilom I izvanrednim talentom, predstavio je model. “Uzbudljivo je vidjeti trendove koji hvataju izražavanje sebe, individualnost i raznolikost. Važno je da naša industrija potiče slavljenje mnogih različitih lica ljepote", kaže Julia Pushkareva, generalna direktorica Wella Company EE & CIS. Uspjeh Illuminight by Wella Professionals potvrđuje kontinuiranu predanost Wella Professionals u osnaživanju frizera diljem svijeta i guranju granica kreativnosti i inovacija u industriji.

CONVERSATION