F ELIZABETH ARDEN LANSIRA NOVU HYDRAPLAY™ SKIN PERFECTING DAILY MOISTURIZER - Totally Glamourous

ELIZABETH ARDEN LANSIRA NOVU HYDRAPLAY™ SKIN PERFECTING DAILY MOISTURIZER

 Lagana, višenamjenska hidratantna krema koja pruža osam dobrobiti za poboljšanje kože u jednom proizvodu najnoviji je dodatak kolekciji kreme Eight Hour®

 


Elizabeth Arden ponosno predstavlja Eight Hour® HydraPlay™ Skin Perfecting Daily Moisturizer, revolucionarnu dnevnu hidratantnu kremu koju su osmislili isti vizionari koji stoje iza legendarne brandove Eight Hour® kreme. Najnovija inovacija u naslijeđu brenda, Elizabeth Arden, napravljena je za minimaliste njege kože, pružajući neusporedivih osam prednosti koje poboljšavaju kožu u jednom proizvodu.

Osmišljena kako bi pojednostavio vašu rutinu uz maksimiziranje rezultata - njegova formula hidratizira, posvjetljuje, usavršava, puni, umiruje, pročišćava pore, kontrolira sebum i još mnogo toga, sve u jednoj pumpici i nanošenju. Korisnici mogu očekivati da će ova hidratantna krema ići sve više od toga, pružajući više od hidratacije, a 97% korisnika se složilo da je njihova koža bila glatkija i sjajnija*, dok je istovremeno poboljšala postojanost šminke tijekom cijelog dana**.

Eight Hour® HydraPlay™ ima vegansku formulu i obogaćena je mješavinom od 95% prirodno dobivenih sastojaka+, uključujući hijaluronsku kiselinu i glicerin - ove ključne komponente djeluju zajedno kako bi trenutačno povećale razinu hidratacije za 64%++, potičući glađu i sjajniju kožu od prve primjene.

 


“Nevjerojatno smo uzbuđeni lansirati HydraPlay™ u okviru legendarne Eight Hour® kolekcije ovog proljeća. Ova cjelokupna hidratantna krema idealna je za minimaliste u njezi kože,” rekla je Susan Zuckerman, potpredsjednica Globalnog marketinga u Elizabeth Arden. “Osim što kožu puni trenutnom i dugotrajnom hidratacijom, ona posvjetljuje, pročišćava pore, kontrolira sebum, nadopunjava i usavršava. Formula je razvijena kako bi ponudila pojednostavljen pristup njezi kože, bez kompromisa u pogledu rezultata.”

 

HydraPlay™ je pomno izrađena kako bi zadovoljio različite potrebe modernih pojedinaca koji traže jednostavnost bez ugrožavanja učinkovitosti njege kože. Dovoljno je nježna za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu.

Za više detalja o lansiranju obratite se najbližim poslovnicama ili posjetite @elizabethardenhrvatska na Instagramu i Facebooku. Pridružite se društvenom razgovoru koristeći #HydraPlayAllDay za više detalja i inspiraciju za kožu.

 

* Na temelju Potrošačke studije od 64 sudionika, nakon 2 tjedna.

** Na temelju Potrošačke studije od 64 sudionika, nakon cjelodnevnog šminkanja.

+ Sadržaj napravljen od materijala prirodnog podrijetla.

++ Na temelju kliničke studije.

CONVERSATION