F Ona koja bude proglašena najljepšom Hrvaticom boriti će se za krunu vrijednu gotovo 6 milijuna dolara - Totally Glamourous

Ona koja bude proglašena najljepšom Hrvaticom boriti će se za krunu vrijednu gotovo 6 milijuna dolara

 

Kruna naziva ''Force for good'' vrijedna vrtoglavih 5.75 milijuna dolara od bijelog je zlata optočena dijamantima i safirima. Ona nosi snažnu poruku i jedna je od najljepših i najvrijednijih na svijetu. ''Odajući počast vrijednostima Organizacije Miss Universe i platformi koju daje ženama da koriste svoj glas kao pokretač pozitivnih promjena u društvu, Mouawad force for good crown jedinstven je komad nakita koji sadrži postav safira i dijamanata, čiji dizajn simbolizira akciju postizanja temeljnih promjena. Glavni motiv krune su valovi koji predstavljaju potrebu da se svaki poziv na promjenu i ponavlja. Konačni cilj promjene za dobro predstavljen je kraljevsko plavim safirom od 45,14 karata, koji se nalazi na vrhu krune.

U nastavku vam donosimo biografije i službene fotografije ovogodišnjih finalistica u kupaćim kostimima Pletix, fotografirane na jednom od sedam bazena u sklopu Royal Hotels & Resort u Dubrovniku, gdje su djevojke provele četiri dana na pripremama za Miss Universe Hrvatske 2024. koji će se 6. svibnja 2024. održati u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Šminku potpisuje Maja Zatezalo, a frizure Studio Marcela.

CONVERSATION