F Premijera karlovačke Urbane avanture, interaktivnog obilaska središta grada - Totally Glamourous

Premijera karlovačke Urbane avanture, interaktivnog obilaska središta grada

 Upoznati braću Seljan, Nikolu Teslu, otkriti karlovačku vinsku scenu i dugo skrivene tajne ovog grada od sada možete u inovativnoj interaktivnoj turi koju je osmislila putnička agencija Croatia Open Land

Dvadesetak gostiju uživalo je sredinom travnja u premijernoj Urbanoj avanturi u Karlovcu, inovativnoj turi koja spaja povijest, kulturu i gastronomiju i predstavlja jedinstveno iskustvo za sve koji žele bolje upoznati grad na četiri rijeke. Uz podršku Turističke zajednice grada Karlovca, ovaj atraktivan program obilaska kreirala je putnička agencija Croatia Open Land.

"Urbana Avantura obećava doživljaje koji će obogatiti svakog posjetitelja i ostaviti dubok dojam. Idealna je za obitelji, parove i pojedince koji traže autentično iskustvo našem prekrasnom gradu", rekao je Krešo Rogoz, vlasnik Croatia Open Landa, putničke agencije koja osmišljava atraktivne programe u Karlovcu i središnjoj Hrvatskoj.   

Nova tura vodi kroz tri fascinantne atrakcije koje otkrivaju Karlovac iz potpuno nove perspektive. Prva vođena tura ime je dobila po braći Seljan, najpoznatijim hrvatskim istraživačima, a prolazi kroz grad, istražujući njegovu bogatu povijest, arhitekturu i legende.

Nakon toga, u srcu parka degustiraju se najbolja vina karlovačkih vinara sljubljena s finger foodom, a vrhunac je susret s legendarnim Nikola Teslom koji je oduševio i goste prve Urbane avanture pristigle iz Zagreba i okolice Karlovca.

Više informacija: https://croatia-open-land.com/.

CONVERSATION