F Stiže nastavak najstrašnijeg horor filma u povijesti – evo što sve gledamo u svibnju - Totally Glamourous

Stiže nastavak najstrašnijeg horor filma u povijesti – evo što sve gledamo u svibnju

 SkyShowtime donosi najbolju zabavu i priče najboljih i stvaraju nove uspomene. svjetskih studija i pripovjedača. SkyShowtime donosi filmove i originalne serije čuvenih brendova televizijskih kuća i studija Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock, kao i originalne serije usluge SkyShowtime i novo je mjesto za vrhunsku zabavu u Europi.

 

 

Premijere serija

 

The Family Stallone S2 (Obitelj Stallone)

 

U ovoj sezoni Stalloneovi, jedna od najpoznatijih losanđeleskih obitelji, nakon četiri desetljeća zauvijek napuštaju Hollywood i sele na istočnu obalu SAD-a. Dok Sophia i Sistine ostvaruju svoje snove u New Yorku, Scarlet je posvećena studiju i novoj ljubavi u Miamiju. Sly i Jen, bez kćeri, puštaju korijenje u Palm Beachu. Ali udaljenost ne može razdvojiti ovu obitelj. Na vrhuncu sezone kreću na putovanje u Italiju koje će im promijeniti živote dok otkrivaju obiteljsku povijest, ponovno rasplamsavaju ljubav SkyShowtime donosi najbolju zabavu i priče najboljih i stvaraju nove uspomene.

 

SVE EPIZODE B IT ĆE DOSTUPNE ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 16. SVIBNJA.

 


Nove sezone serija

 

Boat Story

 

Kad dvoje stranaca u financijskim problemima, Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) i Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses), naiđu na hrpu kokaina u olupini broda, ne mogu vjerovati svojoj sreći. Ubrzo nakon što se dogovore da ga prodaju i podijele novac, nađu se u problemima s policijom, maskiranim plaćenim ubojicama i gangsterom u elegantnom odijelu poznatom kao „Krojač” (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing).

 

NOVE EPIZODE DOSTUPNE SU ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN, A FINALE SERIJE BIT ĆE DOSTUPNO 3. SVIBNJA.

 

Apples Never Fall (Jabuka ne pada daleko)

 

Temeljen na New York Timesovom bestseleru spisateljice Liane Moriarty, Jabuka ne pada daleko bavi se naizgled savršenom obitelji Delaney. Bivši teniski treneri Stan (Sam Neill) i Joy (Annette Bening) prodali su svoju uspješnu tenisku akademiju i spremni su započeti ono što bi trebale biti zlatne godine njihovih života. Dok se vesele provođenju vremena sa svojih četvero odrasle djece (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), sve se mijenja kada ranjena mlada žena pokuca na njihova vrata, donoseći uzbuđenje koje im je nedostajalo. No, kada Joy iznenada nestane, njezina su djeca prisiljena preispitati “savršeni” brak svojih roditelja dok njihove najmračnije obiteljske tajne počinju izlaziti na površinu.

 

NOVE EPIZODE DOSTUPNE SU ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN, A FINALE SERIJE B IT ĆE DOSTUPNO 21 . SVIBNJA.

 


 

A Gentleman in Moscow (Plemeniti gospodin u Moskvi)

 

U seriji Plemeniti gospodin u Moskvi Ewan McGregor (Star Wars, Halston, Trainspotting) glumi grofa Alexandera Rostova koji u razdoblju nakon ruske revolucije otkriva kako ga njegova zlatna prošlost smješta na pogrešnu stranu povijesti. Sovjetski sud ga je poštedio pogubljenja i protjerao u sobu u potkrovlju raskošnog hotela Metropol, pod prijetnjom smrću ako ikad više kroči nogom van. Kako godine prolaze, a neka od najburnijih desetljeća u ruskoj povijesti se odvijaju ispred vrata hotela, Rostovljeve smanjene mogućnosti mu omogućuju ulazak u puno veći svijet emocionalnih otkrića. Dok gradi novi život unutar hotelskih zidova, otkriva pravu vrijednost prijateljstva, obitelji i ljubavi.

 

NOVE EPIZODE DOSTUPNE SU ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN, A FINALE SERIJE BIT ĆE DOSTUPNO 23. SVIBNJA.

 

 

Star Trek: Discovery

 

Peta i završna sezona serije Star Trek: Discovery prati priču kapetanice Burnham i posade svemirskog broda U.S.S. Discovery u otkrivanju misterija koji će ih odvesti u epsku avanturu diljem galaksije kako bi pronašli drevnu moć čije se postojanje namjerno skrivalo stoljećima. No, i drugi su u lovu… opasni neprijatelji koji očajnički traže nagradu za sebe i neće prezati ni pred čime da je dobiju.

 

NOVE EPIZODE DOSTUPNE SU ZA STREAMANJE EKSKLUZIVNO NA USLUZI SKYSHOWTIME SVAKI TJEDAN, A FINALE SERIJE BIT ĆE DOSTUPNO 7. LIPNJA.

 


Filmovi

 

The Exorcist: Believer

 

Redatelj David Gordon Green (trilogija Halloween) vraća se zastrašujućoj priči koja je srušila rekorde gledanosti, osvojila dvije nagrade Oscar® i promijenila budućnost horor filmova. U ovom izravnom nastavku prvog filma, Leslie Odom Jr. glumi uz zvijezdu izvornog filma Exorcist, Ellen Burstyn, koja je ponovo u ulozi Chris MacNeil. Kada misteriozno demonsko biće opsjedne dvanaestogodišnju djevojčicu, njezin otac očajnički traži pomoć. Dobiva je od nekoga čija je kći preživjela sličan slučaj opsjednutosti tijekom 1970-ih.

 

EKSKLUZIVNO DOSTUPNO ZA STREAMANJE NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 17. SVIBNJA.

CONVERSATION