F TV1000 najave za ostatak travnja 2024. - Totally Glamourous

TV1000 najave za ostatak travnja 2024.


Braća

Subota 27. travnja u 21:00

Kapetan Sam Cahill odlazi na svoje četvrto službeno putovanje, ostavivši za sobom voljenu suprugu i dvije kćeri. Kada Samov helikopter tipa Blackhawk sruše u planinama Afganistana, sumnja se u ono najgore, čime u obitelji nastaje golema praznina. Unatoč mračnoj prošlosti, Samov karizmatični mlađi brat Tommy uskače kako bi popunio prazninu u obitelji.

 

40 dana bez komada


Subota 20. travnja u 21:00

Kako bi prebolio svoju posljednju ozbiljnu vezu s djevojkom, Matt Sullivan okreće se seksu i to izdašno, no, shvaća da mora otići korak dalje od drugih... izdržati bez seksa u potpunosti tijekom 40 dana. To je teško ostvarivo u bilo kojoj situaciji, no za Matta to se čini nemogućim... i to zato što je upoznao ženu svojih snova i velika je vjerojatnost da neće izdržati 40 dana. Hoće li izdržati i hoće li se ona moći strpjeti?

 

Nemoguća misija: Raspad sistema


Nedjelja 21. travnja u 21:00

Neke misije nisu odabir. Prilikom opasnog zadatka vraćanja ukradenog plutonija, Ethan Hunt odlučuje spasiti svoj tim umjesto dovršenja misije, dopustivši da nuklearno oružje padne u ruke ubojite mreže vrhunski obučenih operativaca koji namjeravaju uništiti civilizaciju... s obzirom na to da je svijet sada u opasnosti, Ethan i njegov IMF tim prisiljeni su postati partneri beskompromisnog agenta CIA-e dok se utrkuju s vremenom kako bi zaustavili radioaktivne padaline.




CONVERSATION