F Veliko srce kliških i kaštelanskih bajkera, humanitarnim defileom otvaraju sezonu - Totally Glamourous

Veliko srce kliških i kaštelanskih bajkera, humanitarnim defileom otvaraju sezonu

 Zajedno su jači! Kliški i kaštelanski bajkeri prikupljaju sredstva za ortopedsko pomagalo iznimno važno za nepokretne osobe

 

Kliški Free Ridersi udruženi s još tri kaštelanska moto kluba – Sjene, Uspomena i Quantum, u subotu, 13 travnja, s početkom u 12 sati, defileom kroz Klis, Solin, Kaštela i Trogir, otvaraju moto sezonu s humanitarnim predznakom.

 

Ovog puta zajedničkim snagama kliški i kaštelanski bajkeri prikupljaju sredstva za udrugu Vjeruj i djeluj. Cilj je pomoći u prikupljanju dodatnih 10,5 tisuća eura, koliko udruzi nedostaje za kupnju gotovo 33 tisuća eura vrijednog ortopedskog pomagala za rehabilitaciju i terapiju nepokretnih osoba - Innowalk large robota.

 

Bajkeri će se sutra od 11 sati okupljati ispred kliškog kluba, a nakon dvosatnog defilea u 14 sati stižu u klub MK Sjena u Kaštel Štafilić na druženje uz glazbu.  

 

Uz ovu humanu gestu, defileom želimo osvijestiti i upozoriti sve sudionike u prometu da je dolaskom lijepog vremena sve više bajkera na cestama. Sigurnost vožnje i međusobno uvažavanje na cestama svima nam je iznimno važno. Članovi svih naših klubova, intenzivno promiču, razvijaju i unapređuju motociklizam i sigurnost u prometu te s veseljem pomažu svojoj lokalnoj zajednici“, ističe Mijo Smodlaka, predsjednik kliškog moto kluba.

 

Svi bajkeri su dobrodošli.

CONVERSATION