F Za sve ljude koji rade u lifestyleu, HELLO! magazine Croatia tvrdi da moraju imati ovaj Samsung pametni telefon - Totally Glamourous

Za sve ljude koji rade u lifestyleu, HELLO! magazine Croatia tvrdi da moraju imati ovaj Samsung pametni telefon

 


Samsung Galaxy Z Fold5 jedini je uređaj na tržištu koji je produžena ruka svakog lifestyle novinara.

Biti glavni urednik lifestyle medija u Hrvatskoj više od deset godina zaista osigurava zavidno iskustvo. Nema s čime se nisam susreo u tih deset godina! Pisanje lifestyle tekstova, vođenje tjednih kolegija, rasprave o temama ili pak sati izgubljeni na traženje nečega što je neka slavna osoba odjenula, pogotovo kada vam ta ista slavna osoba ne želi reći što nosi, a vi znate da je to super i da će to osigurati dobar sadržaj za čitatelje te da će se čitatelji s time poistovjetiti. samsung Možda će vas iznenaditi, ali slavne osobe ponekada skrivaju informacije o tome što nose ili posjeduju kao zmija noge. Ne pretjerujem, čak i onda kada je riječ o najobičnijoj Zari. Koliko puta sam se samo zapitao:"Pa to je fantastičan komad, zar je sramota to što je iz Zare?". Taj fenomen mi nikada neće biti jasan. samsung Ali svim tim izbjegavanjima odgovora, skrivanjima istine da bi tekst na kraju bez tih informacija bio lijep, ali nepotpun je došao kraj. Kraj koji se zove Samsung Galaxy Z Fold5. Kad kažem kraj, zbilja to i mislim jer najnovije ažuriranje softwarea osiguralo je toliko genijalnu značajku da mi u lifestyleu više ne moramo čak ni podignuti slušalicu i nekoga nazvati. Zvučni nevjerojatno, ali odgovor je doslovno udaljen dva klika na zaslonu ovog pametnog uređaja. samsung Bit ću slobodan dati primjer iz prakse, da vam približim situaciju. Nedavno je jedna naša velika zvijezda nosila genijalnu haljinu na jednom društvenom događanju. Naravno, kolegica koja prati modu ju je odmah uočila i pretpostavila da je riječ o haljini jednog poznatog high-street brenda, ali za svaki slučaj dogovorili smo se da ću je nazvati tu poznatu osobu i provjeriti informaciju. Kolegica, kao i uvijek do sada, ima sve informacije u malom prstu i, iako je bilo vrlo vjerojatno da je riječ o tom brendu, uvijek je bolje sve provjeriti. Nazvao sam našu zvijezdu i pitao je što je nosila.

PROČITAJTE: Isprobali smo Samsung pametni sat i napokon shvaćamo zašto su svi oduševljeni

Odmah me uputila na svog stilista. On mi je doduše rekao odakle je haljina, ali je želio da se to ne spominje u tekstu, to mu je bilo cringe. I dalje mi nije jasno zbog čega bi to bilo cringe budući da čitatelji to jako vole... I onda se možemo vratiti na početak kada postavljam pitanje: "Zar je sramota to što je iz Zare?".  samsung Kako mi vrag nije dao mira, odmah sam otvorio Samsung Galaxy Z Fold5 i prepustio se čarima najnovijeg AI ažuriranja te u sekundi otkrio o čemu je riječ. Doslovno u sekundisamsung Mi u lifestyleu često imamo problem s time gdje i kako se nama drage javne osobe fotografiraju i što je u njihovoj pozadini. Vjerojatno će vas iznenaditi, ali iza njih često budu čudesa - od kanti za smeće, slomljenih detalja do dijelova toaleta. I tu u pomoć skače novi AI pomoćnik jer najnovije ažuriranje Samsung Galaxy Z Fold5 uređaja nudi da obrišete tj. sa slike maknete ludosti koje se mogu pronaći iza naših zvijezda.

PROČITAJTE: Isprobali smo Samsung Galaxy Fold5 i poslali novi broj časopisa u tisak preko njega

Ne samo to, tijekom micanja određenog predmeta, mobitel 'popegla' zid u pozadinu koja je do te mjere precizna da vi nikada ne biste rekli da je ondje nešto bilo. samsung Jasno vam je koliko ovaj alat pomaže nama u lifestyle medijima. Pogotovo kada je riječ o klijentu koji se ne oglašava. Samsung Galaxy Z Fold5 postaje prava produžena ruka svih urednika i sad nam je jasno zbog čega je cijela Hrvatska oduševljena ovim uređajem.

CONVERSATION