F Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode - Totally Glamourous

Čista i njegovana kosa nikad ne izlazi iz mode

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Frizura s kojom (oduvijek) igramo na sigurno i koja uvijek izgleda dobro je puštena, čista i njegovana ravna kosa. Za one nešto hrabrije, ova godina će biti u znaku pravih, 'statement' šiški. Neki ih vole, a neki baš i ne! Čini nam se da su se prošle godine svi ošišali na bob, ali dobra je vijest da će se nositi i ove godine, doduše u malo dužoj varijanti!

Za one koje požele biti nešto otkačeniji i ne žele uopće igrati na sigurno, tu je takozvani 'mixie' spoj dviju ikoničnih frizura - 'pixie' i 'mullet'. Rekli bismo - fudbalerka na kratku kosu, a Kristen Stewart je upravo ikona ove frizure.

Međutim,koju god frizuru odabrali, ništa bez njegovane, zdrave, a ni čiste kose.

KLORANE ritual s kininom i organskim runolistom vratit će snagu i vitalnost te  potaknuti rast kose, a ujedno se može koristiti kao dodatak tretmanima protiv ispadanja kose. Balzam pomaže razmrsit vlasi bez otežavanja, istovremeno ojačavajući vlakna kose od korijena do vrhova. Kosa je snažnija i ljepša, iz dana u dan elastičnija, a pucanje uslijed češljanja je smanjeno.

KLORANE šampon sa zobi je visoke pedijatrijske podnošljivosti, pruža mekoću i zaštitu svim tipovima kose i vlasišta, čak i onim najnježnijim. Mogu ga koristiti svi članovi obitelji pa i djeca od treće godine. KLORANE linija sa zobi nudi nježan zaštitni ritual - šampon iznimnih omekšavajućih svojstava, njegujući balzam za razmrsivanje vlasi te suhi šampon za čišćenje kose bez vode.

Apsolutni hit među šamponima je KLORANE linija suhih šampona koja čisti kosu bez vode u samo 2 minute, upija ulje i kosi daje volumen. KLORANE suhi šampon, iznimno jednostavan i praktičan kozmetički proizvod, testiran je tijekom vremena i preporučuje se za sve tipove kose (tanka, slaba, obojena, masna, normalna...) u različitim situacijama: mlade majke, trudnice, putnici, ležeći bolesnici, žene s manjkom vremena, nakon treninga, muškarci… I što je najvažnije, trenutačno se osjećate bolje!

Najtraženiji proizvod unutar KLORANE linije suhih šampona je šampon sa zobi koji dolazi u dvije verzije. KLORANE suhi šampon sa zobi i ceramidima, nježan je šampon koji trenutno čisti i upija višak masnoće, znoja i mirisa na vlasištu i kosi. Po popularnosti ga prati KLORANE suhi šampon s koprivom idealan za masnu kosu jer pomaže u uklanjanju viška sebuma i pročišćava vlasište. Uz to KLORANE suhi šamponi sa zobi i koprivom imaju i svoje tonirane verzije, namijenjene tamnoj kosi.

KLORANE suhi šampon s organskom vodenom metvicom kombinacija je organske vodene metvice, vitamina E i ultra-upijajućih prašaka. Ovaj detoksikacijski suhi šampon u samo dvije minute čisti kosu bez primjene vode, uklanja čestice onečišćenja, pomaže zaštititi od onečišćenja i kosu ostavlja osvježenom, a prikladan je za sve tipove kose.

KLORANE šampone inače možete pronaći u svim bolje opremljenim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i online na Klorane web ljekarna.

CONVERSATION