F De’Longhi Rivelia nadmašuje konkurenciju i osvaja tri prestižne nagrade IF Design Awards i Red Dot - Totally Glamourous

De’Longhi Rivelia nadmašuje konkurenciju i osvaja tri prestižne nagrade IF Design Awards i Red Dot

 

De’Longhi, svjetski poznati lider u kućanskim aparatima s ponosom objavljuje kako je njegov najnoviji, potpuno automatski aparat za kavu Rivelia uz čak tri nagrade IF Design Awards osvojio prestižnu nagradu Red Dot Design Award 2024.

Ove nagrade, kao priznanje izvrsnosti u dizajnu i inovacijama, naglašavaju predanost De’Longhi brenda da stvara iznimne proizvode koji podižu korisničko iskustvo i estetiku.

Ponosni smo na svaku nagradu jer su one potvrda struke za uspjeh. Posebno kad se radi o trostrukoj nagradi IF design Awards kojoj se pridružuje i Red Dot Design Award nagrada kao dodatni vjetar u leđa. Ponosni smo također na naš globalni R&D odjel koji nam omogućava da se istaknemo od konkurencije i potvrdimo vodeću poziciju na tržištu. Vjerujem da će se nastaviti isti trend nagrađivanja za De'Longhi inovacije koje su već u pripremi i to nas jako veseli.”- Izjavila je Nataša Bagić, Marketing menadžerica za De’Longhi grupu u Hrvatskoj. 

IF Design Award u tri kategorije

Rivelia je osvojila nagradu IF Design Award u kategorijama proizvoda, korisničkog iskustva i korisničkog sučelja.

U kategoriji proizvoda, Rivelia by De’Longhi impresionirala je žiri svojim revolucionarnim dizajnom, koji besprijekorno integrira oblik i funkciju kako bi pružio neusporedivu izvedbu i korisničko iskustvo.

U kategoriji korisničkog iskustva, istaknula se svojom intuitivnom interakcijom usmjerenom na korisnika. Uređaj je fokusiran na jednostavnost upotrebe kao temeljno načelo podsjećajući na filozofiju dizajna za dobrobit: ne samo vizualno ugodan, već i inovativan, pametan, izdržljiv i zadovoljavajući.

U kategoriji Interakcija s korisnikom, nagrađena je za svoj inovativni pristup korisničkoj interakciji, koji potiče smislene veze između korisnika i proizvoda.

Red Dot Design Award

Globalno poznata nagrada Red Dot Design Award prepoznala je aparat za kavu Rivelia kao vrhunski proizvod u kategoriji aparata za domaćinstvo. Ova pobjeda ponovno potvrđuje predanost tvrtke De’Longhi stvaranju proizvoda koji ne samo da ispunjavaju već i nadmašuju očekivanja potrošača.

Priznanje potpuno automatskog aparata za kavu Rivelia ovim cijenjenim nagradama ne samo da odražava De’Longhievo umijeće dizajna, već se također prevodi u značajne prednosti za potrošače. Red Dot Design Award i IF Design Award služe kao obilježja kvalitete i inovativnosti, uvjeravajući potrošače da ulažu u proizvod koji zadovoljava najviše standarde dizajna, funkcionalnosti i korisničkog iskustva.

De’Longhijeva predanost pomicanju granica dizajna očita je u elegantnoj i modernoj estetici aparata za kavu Rivelia, korisničkom sučelju i svestranoj funkcionalnosti. Ovaj nagrađivani uređaj dokaz je nasljeđa tvrtke De’Longhi u stvaranju proizvoda koji poboljšavaju živote potrošača diljem svijeta.

Za više informacija o aparatu za kavu Rivelia i drugim De’Longhi proizvodima posjetite poveznicu.

CONVERSATION