F ING-GRAD i ove godine podrzao WorldSkills Croatia natjecanje - Totally Glamourous

ING-GRAD i ove godine podrzao WorldSkills Croatia natjecanje

 

Tvrtka ING-GRAD i ove je godine bila ponosni partner hvalevrijednog državnog natjecanja strukovnih škola pod nazivom WorldSkills Croatia 2024. Kao jedna od vodećih građevinskih tvrtki u Republici Hrvatskoj predstavila je mladima svoj program stipendije kao i plaćene prakse uz stručno mentorstvo namijenjene obrtničkim školama zanimanja zidar, tesar, armirač, monter suhe gradnje i fasader. Uz to, u tri dana održavanja manifestacije tvrtka ING-GRAD ponudila je podršku natjecateljskim disciplinama u domeni građevine te su okupljenim mladima njihovi predstavnici prezentirali nove tehnologije kao i zanimljive materijale koje se koriste u industriji.

Jedna od ključnih stavki našeg poslovanja od samih početaka jest stabilnost te rast i razvoj uz stalnu prilagodbu tržišnim uvjetima. Nastojimo konstantno ulagati u novu opremu, tehnologiju i zaposlenike. Rado podupiremo državno natjecanje učenika strukovnih škola jer želimo da učenici dobiju uvid u prednosti rada u našoj građevinskoj industriji te kako se ona razvija i modernizira. Drago nam je da provodimo i ove godine program stipendije i plaćene prakse koja omogućuje mladom čovjeku stabilnost i sigurnost te naposljetku i posao po završenoj srednjoj školi.“ – izjavio je član uprave Miljenko Zovko.

Kako nam je bilo na WorldSkills 2024. pogledajte u video u nastavku - ING-GRAD World skills 2024.mp4

O TVRTCI ING-GRAD

Tvrtka ING-GRAD d.o.o. osnovana je 1985. godine u Zagrebu, a od 1991. na tržištu je poznata pod današnjim nazivom. Pod vodstvom mr. oec. Branislava Brizara, ING-GRAD se u svojem dugogodišnjem poslovanju istaknuo kao jedna od vodećih građevinskih tvrtki u tom sektoru u Hrvatskoj, a prepoznatljiv je po svojoj stabilnosti, konstantnom rastu te ujednačenom razvoju svih segmenata poduzeća. Rad i filozofija tvrtke ING-GRAD najbolje se ogleda u sloganu „Gradimo budućnost, obnavljamo baštinu”. ING-GRAD je tvrtka sa širokim spektrom građevinskih radova, od obnove povijesnih zgrada i sakralne arhitekture do izgradnje modernih poslovnih i stambenih prostora te građevinskih radova iz područja energetike i izgradnje infrastrukture.

CONVERSATION