F Izvucite vrijedne lekcije o stvarima koje se nikad ne mijenjaju! - Totally Glamourous

Izvucite vrijedne lekcije o stvarima koje se nikad ne mijenjaju!

 

Isto kao uvijek“ – otklonite strah od nesigurne budućnosti i živite bolje

Autor međunarodnog bestselera „Psihologija novca“ u svojoj novoj knjizi govori o stvarima koje ostaju iste u svijetu koji je u stalnoj mijeni.

Povijest je ispunjena iznenađenjima koja nitko nije predvidio. Ali isto je tako ispunjena bezvremenskom mudrošću. Promjena privlači našu pozornost jer je iznenadna i uzbudljiva. Ali obrasci ponašanja koji se nikad ne mijenjaju najdragocjenije su lekcije iz povijesti jer pomažu predvidjeti što će se događati u budućnosti. Vašoj budućnosti. Svačijoj budućnosti. Neovisno o tome tko ste, odakle dolazite, koliko ste stari ili koliko ste bogati, postoje bezvremenske lekcije o ljudskom ponašanju koje predstavljaju najvažnije lekcije koje možete naučiti.

Morgan Housel kroz 23 kratke priče o stvarima koje se nikad ne mijenjaju prenosi lekcije o optimiziranju rizika, iskorištavanju prilika i odličnom životu.

Kroz niz zanimljivih priča i jezgrovitih primjera, pokazuje kako možemo upotrijebiti svoje novostečeno shvaćanje nepromjenjivog da se oslobodimo straha od nesigurne budućnosti i fokusiramo na ono što je trajno istinito. Čineći to, možemo bolje predvidjeti velike stvari i postići najveći uspjeh, ne samo u financijskom smislu, već – što je najvažnije – kroz dobro proživljen život.

Knjigu „Isto kao uvijek“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr https://shop.egmont.hr/proizvod/isto-kao-uvijek/

Stigao je nastavak ljubavnog hita koji je zapalio top liste!

Mračna mržnja“ – suprotnost ljubavi nije mržnja, već indiferentnost

Iz pera autorice bestselera New York Timesa, USA Todaya i BookTok senzacije Ane Huang dolazi nam treći mračni roman – koji nam pokazuje koliko je tanka granica između mržnje i strasti.

Neodoljivo zgodan i samouvjeren, specijalizant medicine u hitnoj službi, Josh Chen nikad nije susreo ženu koju nije uspio šarmirati – osim Jules Ambrose. Zanosna i vatrena crvenokosa trn mu je u oku od prvog dana kad su se upoznali, ali u posljednje vrijeme i nešto više – nešto što mu okupira um na razne neželjene načine.

Nakon što njihov animozitet kulminira u jednoj noći žestoke strasti, predložit će joj rješenje koje će u konačnici, barem tako vjeruje, jednom zauvijek riješiti njegovu žudnju za njom: neprijatelji s povlasticama, uz nekoliko jednostavnih pravila.

Nema ljubomore. Stroga tajnost. I apsolutno, ni u kojem slučaju, nema zaljubljivanja.

Ambiciozna i s ožiljcima traumatična odrastanja, Jules Ambrose nekoć je vladala plesnim podijima, a danas je isključivo usredotočena na jednu stvar: polaganje pravosudnog ispita. Posljednje što joj u životu treba je budući liječnik koji joj punih sedam godina zagorčava život.

No, kad će ga bolje upoznati, shvatit će kako se iza oklopa muškarca kojeg toliko dugo mrzi krije nešto sasvim drugo.

Brat njezine najbolje prijateljice. Njena nemeza. I njena jedina šansa za spasenjem.

Kad ovaj ljubavni par sustignu demoni prošlosti, suočit će se s neizbježnom istinom koja bi ih zauvijek mogla osloboditi… ili uništiti sve za što su se tako dugo trudili.

Knjigu „Mračna mržnja“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr https://shop.egmont.hr/proizvod/mracna-mrznja/

Pročitajte nastavak krimića koji ne silazi s top lista!

Dobra cura, zla krv“ – stigao je nastavak megapopularnog krimića

eksplozivnom nastavku serijala koji već godinama ne silazi s top liste najprodavanijih knjiga New York Timesa, Pip Fitz Amobi naći će se u središtu još jednog opasnog slučaja.

Pip više nije detektivka. Uz pomoć Ravija Singha, pokrenula je true-crime podcast o slučaju ubojstva koji su zajedno riješili prošle godine. Iako je podcast postao viralan, Pip ustraje u tome da su njeni istražiteljski dani iza nje.

No to će obećanje morati prekršiti kad nestane netko koga poznaje. Jamie Reynolds ispario je bez traga iste noći kad je cijeli grad prisustvovao komemoraciji u spomen na šestu obljetnicu smrti Andie Bell i Sala Singha. Kako policija vjeruje da je Jamie svojevoljno otišao od kuće, Pip odlučuje sama pokrenuti istragu te putem otkriva nove mračne tajne svoga grada. Ovoga je puta svi slušaju - ali hoće li to biti dovoljno da nađe Jamieja prije nego što bude kasno?

Knjigu „Dobra cura, zla krv“ u izdanju Egmontove biblioteke Puls pronađite u svim knjižarama te na shop.egmont.hr https://shop.egmont.hr/proizvod/dobra-cura-zla-krv/

CONVERSATION