F Kakve rezultate možete očekivati nakon dva mjeseca korištenja Ducray Melascreen linije? - Totally Glamourous

Kakve rezultate možete očekivati nakon dva mjeseca korištenja Ducray Melascreen linije?

 

Ljeto je vrijeme za bezbrižne dane na suncu, ali i vrijeme kada koža zahtijeva posebnu pažnju i njegu. Skincare rutina za tople i sunčane dane trebala bi biti što jednostavnija, a opet dovoljno učinkovita da očisti kožu, hidratizira je i zaštiti od negativnog utjecaja sunčevog zračenja.

Osim oštećenja kožne barijere nastalih uslijed izlaganja suncu, dvije su popratne pojave i dehidracija kože te izražene hiperpigmentacije.

Ducray, vodeći stručnjak za dermatološku njegu kože, predstavlja rješenje za izazove koje donosi sunčano razdoblje - Ducray Melascreen liniju, sastavljenu od zaštitnog fluida protiv mrlja (SPF 50+) i koncentrata protiv mrlja.

Ducray Melascreen zaštitni fluid protiv mrlja (SPF 50+) nudi vašoj koži višestruku zaštitu. Djeluje tako da ograničava i prosvjetljuje tamne mrlje zahvaljujući kombinaciji djelatnih tvari: fotozaštitni sustav širokog spektra djelovanja blokira štetne utjecaje dugih i kratkih UVA i UVB zraka, plavog svijetla o zagađenja iz okoliša, a azelaična kiselina regulira prekomjernu proizvodnju melanina odgovornog za stvaranje mrlja.

Prije izlaganja nanesite proizvod u količini duljine jednog prsta (2mg/cm2) na lice, vrat, dekolte i ruke. Često ponovite nanošenje kako biste održali zaštitu, osobito nakon kupanja, brisanja ručnikom i znojenja

Ducray Melascreen koncentrat protiv mrlja sadrži tri visoko koncentrirana djelatna sastojka čija moćna formula ciljano djeluje na tamne mrlje, umanjujući njihovu vidljivost i pružajući vam ujednačeniji ten. Azelaična kiselina i hesperidin metil halkon svojim depigmentirajućim djelovanjem reguliraju prekomjernu proizvodnju melanina, odgovornog za stvaranje mrlja. Glikolna kiselina potiče uklanjanje mrtvih stanica s površine kože kako bi se smanjio intenzitet smeđih mrlja.

Proizvod je potrebno nanositi dva puta dnevno na lice, vrat i/ili dekolte. Za optimalne rezultate koristite najmanje 1 mjesec.

Koji rezultate možete očekivati nakon dva mjeseca korištenja?

Rezultati su impresivni, kako pokazuju sve recenzije. Nakon samo dva mjeseca redovite upotrebe Ducray Melascreen proizvoda, primijetit ćete značajno smanjenje hiperpigmentacija i poboljšanu teksturu kože. Vaša koža će biti hidratizirana, zaštićena od sunčevog zračenja i sjajit će u punom sjaju.

Ove sezone izaberite Ducray kao partnera za zdravu i blistavu kožu. Sve Ducray proizvode možete pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

CONVERSATION