F Omiljeni balkanski šarmer objavio novi album: Aco Pejović spreman za veliku ljetnu turneju po regiji - Totally Glamourous

Omiljeni balkanski šarmer objavio novi album: Aco Pejović spreman za veliku ljetnu turneju po regiji

Salvom emocija razdragane publike na svim društvenim mrežama dočekan je konačno novi album velike regionalne zvijezde nakon punih devet godina iščekivanja. Aco Pejović počastio je svoje brojne obožavatelje diljem regije s 4 nova video spota u samo 4 dana kojima nije bolje mogao lansirati novi album "Hotel tuge" kojim najavljuje veliku ljetnu turneju po cijeloj regiji. 

Diskografska pauza duga gotovo cijelo desetljeće prekidana je singlovima koje ova regionalna zvijezda vrlo uspješno objavljuje posljednjih nekoliko godina, a novih 12 pjesama zapravo predstavlja svojevrsno glazbeno zagrijavanje pred koncertnu ljetnu turneju.

“Soba 501”, “Posljednji valcer” i “Baraba” samo su neke od  pjesama kojima je ovaj talentirani umjetnik najavio svoj album u prethodnim danima, a šlag na tortu bila je duetska pjesma s Editom Aradinović “Ako ti zaboravim”  koja je izašla samo sat vremena prije izlaska albuma, a zajedno s ostalim pjesmama već dominira u trendingu diljem regije. Publika se doista zaželjela ovog karizmatičnog pjevača koji ne slomi bez razloga za omiljenog balkanskog šarmera. 

- Album koji je pred vama epilog je svega onoga što sam s puno ljubavi mjesecima pripremao kako biste svi zajedno uživali u svakom tekstu, muzici i aranžmanu. Nisam htio žanrovski dijeliti ljude svojim pjesmama, već sam svaku pjesmu birao i otpjevao s puno emocija. Siguran sam da će ljudi koji vole ono što radim znati prepoznati kvalitetu na kojoj sam inzistirao, istaknuo je Aco Pejović nakon što je objavio novi album, dirnut reakcijama svoje vjerne publike.

Da su reakcije na nove pjesme popularnog glazbenog umjetnika doista odlične, i to ne samo kod publike nego i kod brojnih kolega, svjedoči i ne tako učestala pojava na našoj estradi gdje su brojni kolege, oduševljeni Acinim novim albumom, isti nesebično dijelili na svojim vlastitim društvenim mrežama.

Zanimljivo je i da je obitelj poznatog pjevača aktivno sudjelovala u izdavanju novog albuma budući da je Pejović sve pjesme prvo dao svojim trima kćerima i supruzi na slušanje kako bi čuo njihovo mišljenje. Poznat kao sretan obiteljski čovjek te odgovoran otac i suprug, Aco Pejović nema većeg užitka nego kad sa svojom skladnom obitelji uživa u plodovima svoga rada. Jer, kako je davno istaknuo, ništa ovaj uspjeh ne bi vrijedio da uz njega tisuću posto nisu njegovi najmiliji - njegova draga obitelj.CONVERSATION