F Proljetno osvježenje: opustite se u sport casual stilu - Totally Glamourous

Proljetno osvježenje: opustite se u sport casual stilu

Dolaskom proljeća i toplijih dana sve više se trudimo vrijeme provoditi na otvorenom, a dolazi i do promjene garderobe. Lagani, lepršavi i udobni komadi idealna su opcija za nadolazeće visoke temperature kada istovremeno želimo izgledati i osjećati se super. Sport casual stil postaje sve popularniji izbor za opuštene i aktivne dane, a ujedno pruža udobnost bez gubitka stila. Idealan je za sve koji uživaju u proljetnim avanturama ili se jednostavno žele osjećati udobno u obavljanju svakodnevnih obaveza.

Za ležerne proljetne dane birajte udobne tajice i topove ili praktične cargo hlače koje su istovremeno moderne i odlične za kombiniranje. Polo haljine i kratke hlače dodaju dozu opuštenog stila koji je savršen za šetnje ili druženje na otvorenom s prijateljima. Kao završni dodatak, odaberite udobne i moderne tenisice, a posebno su popularne bijele tenisice koje su idealne za proljetne aktivnosti i odgovaraju svakom stilu. Zaštite oči od proljetnog sunca uz moderne sunčane naočale, dok praktične torbice ili ruksaci omogućuju nošenje svih potrebnih stvari tijekom cijelog dana.

Uživajte u proljetnim danima s udobnim i modernim sport casual outfitima koji kombiniraju udobnost i stil na najbolji način. Pronađite svoj omiljeni casual outfit u ponudi brendova Replay, ALDO, Guess, Palmers, Zlatarna Dodić, Marc Cain, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Desigual, Europa 92, Pepe Jeans, Five Star Fashion: Polo Ralph Lauren, Cordis).

CONVERSATION