F Stigli su novi Avène ultra fluidi – ultra savršena podloga za ljetni make up - Totally Glamourous

Stigli su novi Avène ultra fluidi – ultra savršena podloga za ljetni make up

 

Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make up ljeti zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju.

Kada temperature porastu koža postaje sklona povećanom izlučivanju sebuma, a nanošenje make up-a postaje pravi izazov. Puder koji se topi ostavlja neuredan izgled i neujednačen ten. Koža može postati masnija i sjajnija, što dovodi do čestog ponovnog matiranja i nanošenja pudera. Upotreba teških pudera može pogoršati začepljenje pora i izazvati pojavu akni i prištića, posebno ako ne odradimo temeljito čišćenje na kraju dana. Mnogi puderi ne sadrže visoku i vrlo visoku SPF zaštitu, što može rezultirati prekomjernom izlaganju štetnih UV zraka tijekom ljetnih aktivnosti na otvorenom. Nije zgorega ni spomenuti plavo svjetlo s mobitela, laptopa i drugih uređaja koje nepovoljno djeluje na našu kožu, uzrokujući znakove fotostarenja i pojavu tamnih mrlja. Zbog mogućih oštećenja kože, potrebno je koristiti kremu sa zaštitnim faktorom, svakodnevno, tijekom cijele godine. Za ljetnu make up podlogu idealni su lagani fotoprotektivni fluidi, koji će pružiti dobru zaštitu, ali i hidrirati i matirati kožu te ujednačiti ten.

Avène je ove godine predstavio nove ULTRA FLUIDE iznimno laganih tekstura s hidrirajućim i matirajućim učinkom: Nevidljivi koji je već u prvoj sekundi od nanošenja, neprimjetan na koži te Tonirani ultra fluid, koji se svojom nijansom prilagođava svakom fototipu, sužava pore te ujednačava ten. Nanošenje ljetnog make upa s Avènovim ultra fluidnim podlogama, od sada može biti jednostavno, sigurno i ugodno!

Fluidi za svaki dan

Fluidi (emulzije) su isto što i kreme, ali su lakše i rjeđe teksture. Jednako kao i kreme, fluidi sadrže vodenu i uljnu komponentnu, ali za razliku od krema sadrže još i aktivnu komponentu, najčešće antioksidanse i seboreugulatore. Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make up ljeti zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju.

Avène ULTRA FLUIDI iznimno su laganih tekstura s hidrirajućim i matirajućim učinkom. Dvije su verzije ultra fluida. Tonirani ultra fluid, koji se svojom nijansom prilagođava svakom fototipu, sužava pore te ujednačava ten te Nevidljivi koji je već u prvoj sekundi od nanošenja, neprimjetan na koži. Ultra fluidi su savršeni spoj zaštite, hidracije i ujednačavanja tena. Ne sadrže parfeme te čine savršena podloga za make up.

Ultra fluid tonirani SPF 50+ osigurava vrlo visoku svakodnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svjetlosti kako bi se spriječilo fotostarenje i pojava tamnih mrlja. Lagana hidrirajuća tekstura ostavlja nježan matirajući završetak, sužava pore te poboljšava teksturu kože. Formula štiti od onečišćenja i štetnih utjecaja iz okoliša. Tekstura kože je profinjenija, a ten ujednačen i blistav, što ga čini savršenom podlogom na make up.

ULTRA FLUID NEVIDLJIVI SPF 50 pruža visoku svakodnevnu zaštitu od UVB-UVA zraka i plave svjetlosti Ultra fluidna matirajuća tekstura pruža potpuno nevidljiv završetak odmah nakon nanošenja, pružajući čak 4 sata hidracije. Brzo se upija, neljepljiv je i nemastan što ga također čini izvrsnom podlogom za make up,.

Avènovi ultra fluidi predstavljaju ultra savršenu, sigurnu i ugodnu svakodnevnu rutinu za primjenu tijekom cijele godine.

Avene ultra lagane fluide možete pronaći u ljekarnama i bolje opremljenim drogerijama, gdje ćete pronaći širok izbor proizvoda prilagođenih vašim potrebama za zaštitom i njegom kože.

CONVERSATION