F U Šibeniku počinje Business & Lifestyle Festival! - Totally Glamourous

U Šibeniku počinje Business & Lifestyle Festival!

 

Spoj poslovnog uspjeha i životnog stila - tako bi se najjednostavnije mogao opisati Business & Lifestyle Festival koji  se u idiličnom okruženju Šibenika, točnije u Amadria Parku, Hoteli Solaris 86, održava od 16. do 18. svibnja 2024. Događaj je to koji spaja najbolje od poslovnog svijeta s uzbudljivim aspektima životnog stila. Businessweek nije samo konferencija, to je putovanje ka osobnom i profesionalnom rastu pod mentorstvom vrhunskih stručnjaka. Ovaj festival je prilika da se istraži kako strast, znanje i međuljudske vještine mogu transformirati naše živote na bolje. Šibenik uskoro postaje središte renomiranih predavača, vrhunskih panela, odlične zabave i nezaboravnih networking prilika.

''Ovaj jedinstveni festival nudi savršenu priliku za profesionalce, stručnjake i entuzijaste iz različitih industrija da podijele svoje ideje, znanja i strasti"  kažu organizatori, tvrtka BSB events d.o.o., dodajući kako će kroz program festivala kroz program gostovati inspirativni govornici dijeleći svoje uvide, strategije i inspirativne priče. U programu su i paneli o najnovijim trendovima u inovacijama, investicijama, liderstvu i balansiranju između poslovnog i privatnog života.  što u konačnici pruža neprocjenjivo networking iskustvo s tendencijom izgradnje poslovnih veza i proširivanja profesionalne mreže u neformalnom okruženju. Kao na svakom festivalu tako i na ovom organizatori su pripremili after partyje koji će sve sudionike zabaviti do ranih jutarnjih sati.

Šibenik postaje središte vrhunskih predavača
Slušat ćemo o tome u što investirati u 2024. od Borislava Vujovića kao i o poduzetničkim promašajima i to od predsjednika UGP-a, Hrvoja Bujasa i Ivice Zanettija, jedinog frizera iz regije člana Hall of fame-a . Bit će tu i zvijezda MasterChefa Damir Tomljanović i Miroslav Varga, koji će otkriti kako uz pomoć Googlea unaprijediti poslovanje, a kroz teme o zdravlju će nas voditi Mario Valentić, osobito stavljajući naglasak na metalno zdravlje te ravnotežu privatnog i poslovnog života.  Davor Bilman, koji je desetljećima usavršavao vještinu procjene osobnosti – od prodaje automobila do podučavanja tisuća ljudi prodajnim i komunikacijskim vještinama uputit će okupljene kako prodavati različitim tipovima osobnosti. Sudionici imaju jedinstvenu priliku dobiti i besplatne savjete o tome kako se brendirati i prodati online od maga digitalnog marketinga Barbara Slade Jagodić, te kako svladati TikTok vještine od osnivača tvrtke Crew za digitalni marketing, Daria Marčaca s preko 500.000 pratitelja na Tik Tok platformi. Spisateljica Marijana Perinić, bivša košarkaška reprezentativka Antonija Sandrić (Mišura), vaterpolski trener Ivica Tucak te TV voditeljica, urednica i podcasterica Ana Radišić odvest će nas put (R)Evolucije rodnih uloga. Bit će tu i priče o taktičkom pristupu poslovnom odijevanju na panelu na kojem će gostovati stilistice Alma Premerl Zoko i Paula Veličković i medijska konzultantica Izabela Vrtar.

"Festival je mjesto gdje se poslovna ozbiljnost spaja s ležernim životnim stilom, gdje možete biti odjeveni kako god želite i gdje svatko može naći nešto za sebe - bilo da je to nova poslovna prilika ili priča koju ćete pamtiti. Zašto sudjelovati? Business & Lifestyle Festival nije samo još jedan poslovni događaj. To je platforma za razmjenu znanja, iskustava i ideja, koja potiče na razmišljanje izvan ustaljenih okvira i motivira za ostvarivanje velikih ambicija. Očekuje vas tri dana intenzivnog, informativnog i nezaboravnog iskustva koje će vas osnažiti i inspirirati za nove poslovne poduhvate i osobni rast. Pridružite nam se na ovom jedinstvenom putovanju prema uspjehu i stilu i budite dio prve generacije sudionika na Business & Lifestyle Festivalu u Šibeniku'' - rekao je na kraju Davor Bilan, jedan od organizatora Festivala.

Želite li sudjelovati? Prijaviti se možete samo još nekoliko dana na www.businessweek.hr!

CONVERSATION