F U Zagrebu otvoren salon Sentinelle – novo mjesto za medicinsku pedikuru i masažu - Totally Glamourous

U Zagrebu otvoren salon Sentinelle – novo mjesto za medicinsku pedikuru i masažu

Na adresi Medarska 56b/1 otvoren je salon medicinske pedikure i masaže pod nazivom Sentinelle. Usluge koje ovaj salon nudi su estetska i medicinska pedikura uz trajni lak, te medicinske masaže glave, leđa, ruku, stopala, nogu i cijelog tijela.

U salonu Sentinelle posebnu pozornost postavljaju na zdravlje stopala i noktiju. U besprijekorno čistom okruženju posebna pažnja posvećuje se higijeni i dezinfekciji kako instrumenata, tako i samog prostora. Salon je uređen i opremljen vrhunskom profesionalnom opremom, od pedikerske stolice Aero, kvalitetnog masažnog stola, pa do premium proizvoda za pedikuru pod nazivom Footlogix i Gewohl. Od trajnih lakova vlasnica koristi samo LCN lakove koji su prisutni na hrvatskom tržištu dugi niz godina i čije su se korisnice već imale prilike uvjeriti u njegovu kvalitetu.

Inspiraciju za ime salona pronašla sam u antičkoj filozofiji povezanosti zvijezda i ljudskog koraka. U umjetnosti i kulturi antičkog čovjeka živjela je svijest kako izraz sentinello obuhvaća značenje onoga koji čuva ili bdije nad nekim, te samih zvijezda koje čuvaju i prate ljudske korake. Budući da se bavim prvenstveno njegom i liječenjem stopala, onoga što je potrebno za stvaranje koraka, ime salona Sentinelle savršeno mi se uklopilo, kao i sâm logotip salona koji prikazuje povezanost zvijezda i stopala. Naziv salona skriva i osoban, intiman značaj u imenu Sentinelle koje je zvučno povezano i s imenom meni drage i voljene osobe, koja je na poseban način obilježila moj život i ugradila sebe u moju osobnost i pomogla mi da budem danas ovo što jesam.“ – izjavila je vlasnica salona Nikolina Radočaj.

Radno vrijeme salona je po dogovoru, moguće je dogovoriti i ranojutarnje termine prije posla kao i večernje termine. Broj telefona: 098 355 505; email adresa: sentinelle2024@gmail.com

CONVERSATION